Home Cikkek 10+1 hely, ahol tutira láthatsz UFO-t

10+1 hely, ahol tutira láthatsz UFO-t

937
0
Megosztás

Mindig csak olvasol róluk, de most már látnál is egyet? Van 10+1 tuti tippünk arra, hol láthatsz, észlelhetsz, találkozhatsz UFO-kkal. A legtöbbje nem éppen a szomszédban van, de ha arra jársz, akkor véletlenül se hagyd ki a programlistádról! Dehogy kedvezzünk a magyaroknak, akad néhány a hely az országban, ahol állítólag ?gyakran? látni nem mindennapi jelenségeket?

Elk River, Minnesota

A város első UFO észlelése az 1990-es években történt és azóta folyamatosan zajlanak ott az események. A megfigyelések különböző formájú, szárnyas, V-alakú hajókról, csészealjakról, de még medúza alakú azonosítatlan tárgyakról i szólnak.

1

Az M Háromszög, Oroszország

UFO észlelések tekintetében Oroszországban ez az Urál-hegységben található hely a legnépszerűbb. A helyiek és a környező településekről rengetegen számoltak be arról, hogy titokzatos dolgokat, furcsa fényeket és szimbólumokat, áttetsző lényeket láttak az égbolton.

2

Manitoba, Kanada

2011-ben, mintegy 986 UFO észlelésről számoltak be egész Kanadában, amelyek 1981 és 2012 között zajlottak. Szemtanúk jelentették, hogy háromszögeket, bumerángokat, gömböket és csészealjakat láttak az égen. Közülük a Charlie Redstar eset a leghíresebb. Charlie Redstar volt annak az UFO-nak a neve, amely megjelent teljes pompájában Manitobában 1975-1976-ben és rengetegen látták.

3

Szocsi, Oroszország

A Fekete-tengerparti város Oroszország másik közkedvelt UFO észlelő helye, ahol sok lakos látott állítólag fénylő, repülő tárgyakat a város felett. Ráadásul nem kevés ember véli úgy, hogy a Bytkha-hegy egy UFO bázis, ahol a látogatók ingázhatnak a világok között.

4

Isztambul, Törökország

2008-ban, egy éjszakai őr a Yeni Kent Compound-nál több UFO-t is levideózott négy hónap alatt. Tanúk is megerősítetik a videón látottakat. A Sirius UFO űrkutatási központ szerint ezek a ?legfontosabb a képek az UFO-król, amik valaha készültek.”

5

Mexikóváros, Mexikó

Ez a város jelentette az egyik legnagyobb tömeges UFO észlelést 1991 folyamán a teljes napfogyatkozás alkalmával, mikor is sok szemtanú állította, hogy látott egy furcsa repülőgépet lebegni az égen. A közelmúltban, 2015 márciusában pedig állítólag a Colima vulkán felett lebegő UFO-t kaptak lencsevégre. Bármint tudjuk, Mexikó csak úgy hemzseg az UFO-któl, ha már csak a Roswell-i esetre gondolunk?

6

San Clemente, Chile

Ez a kis város arról számolt be, hogy hihetetlen mennyiségű UFO-t észleltek az elmúlt két évtizedben, különösen az Andokban. 1995 óta több, mint 100 bejelentés érkezett innen. 2008-ban pedig megnyitotta kapuit a 19 mérföldes úgynevezett ?UFO nyomvonal?, amely a helyiek elmondása egyik kedvenc leszállási helye az idegen űrhajóknak. A város azóta átalakult az UFO-rajongók turisztikai központjává.

7

Phoenix, Arizona

Akár az 51-es körzet közelsége miatt vagy a sokat emlegetett Új-Mexikóban található Dulce bázis végett, de Arizona mindig is nagy UFO-center volt. 1997 márciusában, több ezer tanú állította Phoenix-ben, hogy láttak egy háromszög formációban repülő fénycsoportot, amely átszelte a térséget. Ezért is kapta a város a ?Phoenix fényei? címet.

8

Bonnybridge, Skócia

1992 óta, a kisváros lakósai és a szomszédos területeken élők rendszeresen számolnak be repülő tárgyakról. A Skót kormány állítása szerint évente legalább 300 bejelentést kapnak a Bonnybridge környékéről és a környező területekről.

9

Magyarország

Aradi Lajos, ezoterikus előadó és Pilis-kutató több írásában is kifejtette, sok UFO észlelés is kapcsolható Dobogókőhöz, illetve a Velencei-hegységben megtalálható ingókövekhez, azok közül is leginkább a Pogány-kőhöz.

Az elmúlt majd száz évben többnyire Veszprém megyében vagyis főként a Balaton, Várpalota, Pápa és Veszprém fölött reppentek fel azonosítatlan repülőtárgyak és különböző fényjelenségek. A szegedi Sós Tibor, aki nyolc évig volt a Magyar Ufószövetség elnöke, a Fejér Megyei Hírlapnak egy 2007-es cikkben, hogy az elmúlt húsz évben kb. 100 olyan esetről (fényjelenség, eltérítés, találkozások, repülő tárgyak) tudnak, amely bizonyítottan földönkívüliektől származnak.

Továbbá akadnak olyan nem hivatalos adatbázisok Magyarországon, kisebb-nagyobb szervezetekkel, akik összesítik a lakosság észleléseit Ózdtól Szegeden át Egerig, Pécsen, Székesfehérváron, de még Miskolcon is.

10

Női Portál