Home Cikkek 13 lenyűgöző szellemkép

13 lenyűgöző szellemkép

1122
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

Most 13 lenyűgöző szellemkép következik! Vannak emberek, akik azonnal a kamera után nyúlnak, amikor valami igazán hátborzongató történik velük. Most ilyen lencsevégre kapott pillanatokat fogunk bemutatni.

1

A kép North Adams-ben készült Massachusetts államban. A főszereplőknek fogalmuk sem volt, hogy mi is történik mögöttük. Odakint éjjeli sötétség honolt.

2

?Egy paranormális nyomozó, Eric Lavoive kapta lencsevégre ezt a fotót a Mount Prospect temetőben Massachusets államban. A temető a Bridgewater háromszögben található, amely ismert a paranormális jelenségekről. Eric szerint az alak egy polgárháborús katona lehet.

3 4

Linda Masanimpetwa kapta le ezt a misztikus képet a Foxridge Parkban, amely Nevada államban található. A nő elmondta, hogy éppen képeket készített, amikor a furcsa figura megjelent. A parkban elég jó EVP hangokat is felvett.

5

A legfélelmetesebb képet szintén egy paranormális nyomozó, Cheryl Phillips kapta lencsevégre. A fényképet 2005-ban készítették, amikor egy család démoni jelenlétet észlelt otthonában. A családot hat évig zaklatta a szellem, amely kopogószellemi tevékenységet és megszállást is magában foglalt. A fiú 12 éves volt, amikor a kép készült. Azóta sikerült megszabadulni a jelenlététől.

6

Robin Mosley és csapata a Pennhurst Asylumban vizsgálódtak, amikor ezt a képet készítették. A csoportban egyetlen nő, sem gyerek nem volt jelen. Robin szerint a folyosó végén két gyermek látható, akik egymás kezét fogják. A Pennhurstről mi is írtunk már cikket (ide kattintva megtekinthető).

7

A képet Jeff Bartley készítette a képet egy temetőben, amely a Chestnut baptista templom mögött található Rhode Islanden. A temető ismert egy helyi vámpírlegendáról, amelynek középpontjában Mercy Brown áll. Történetét korábbi cikkünkben leírtuk, ami ide kattintva megtekinthető.

8

Zach Menard igazi rajongója a heavy metal zenének. Egy koncert alkalmával furcsa eseményre lett figyelmes, amikor lencsevégre kapta a furcsa füstöt. A Palladium színháznak hosszú, hátborzongató története van.

9 10

George Brun teljes mértékben meglepődött, amikor televíziója előtt furcsa árnyalakot vélt felfedezni. Az alakot New Hampshire-i lakásában fedezte fel.

11

A fotón úgy fest, hogy duplán exponálták, azonban Rebbeca Sams Codner szerint nem erről van. A három fiú július negyedikei ünnepségen vesz részt a képen. A negyedik alak a húgok, aki nem is vett részt az ünnepségen.

12

A szemüvegben visszatükröződő alak egy ismeretlen nő alakját rajzolja ki, akit egyáltalán nem ismer a kép készítője.

13 14

A képet Sandra Chase készítette a Gilson Road temetőben New Hampshire államban. Későbbi vizsgálódás után rájött, hogy más is látható a képen a két nő mellett. A kinagyított képen jól látható az entitás.

15

Kayla Viall Georgia államban él egy olyan helyen, amely ismert a szellemekről. Sokszor lát megmagyarázhatatlan árnyékokat, amelyeket néha sikerül lencsevégre kapnia.

16

Marion Luoma sokszor lát furcsa dolgokata régi viktoriánus házban, ahol takarítóként dolgozik. A fentebbi kép azután készült, miután hangos lépteket hallott a folyosón.

Bizzarium