Home Cikkek Minden idők legmagasabb rangú NSA informátora szólalt meg az UFO kérdésben

Minden idők legmagasabb rangú NSA informátora szólalt meg az UFO kérdésben

0

william_binney-100336504-origCsakúgy, mint Edward Snowden, aki hatalmas szalagcímekkel szerepelt a hírekben (és még ma is) a világ minden táján, William Binney ugyanezt tette 2001-ben, amikor kilépett a Nemzetbiztonsági Ügynökségtől (NSA) 9/11 után, és fellebentette a fátylat az NSA tömeges ellenőrző programjáról.

Több mint harminc évig dolgozott az ügynökségnél, és vezető kódfeltörő volt a Szovjetunióval szemben a hidegháború idején. 2002-től kezdődően hagyta, hogy a közvélemény tudomására jusson az a rendszer, melynek célja, hogy elemezze a kommunikációs hálózatok (például az internet) adatait. Gyakorlatilag leleplezte az ügynökség lehallgatási programját, ezután szembesült az FBI, az NSA és mások zaklatásával. Számos bírósági tárgyalóteremben megfordult, mióta úgy döntött, hogy lemond, és elmondja az igazságot.

A Wikipédiában megtalálja őt az, aki még sohasem hallott róla. Binney nemrég interjút adott 9/11-ről a Free Fall Rádióban, ahol a következőket mondta:

“Szelektíven figyelmen kívül hagyjuk az alapvető tényeket. Azt értem alapvető tény alatt, hogy van valami, amivel foglalkozni kell akkor is, ha nem tudjuk megmagyarázni, és azt kellene mondani, hogy ‘nem tudjuk megmagyarázni, de ez van’, így legalább elismerik, hogy az alapvető tény létezik. Az én problémám az, ahogy az UFO-k esetében, hacsak nem kezdenek el foglalkozni ilyen dolgokkal, az emberek megfigyelései vagy alapvető mérések vagy tárgyi bizonyítékok ott vannak, melyek egyszerűen léteznek, és ezekkel kellene kezdeni valamit, mert mindig lesznek kérdések, különösen most a kormányt illetően, például hogy mennyire bízunk meg ebben a kormányban? Kémkedtek, és közben börtönbe zárták a kiszivárogtatókat, megkínozták őket, és mentelmi jogot adtak azoknak az embereknek, akik elkövették az ilyen jellegű bűncselekményeket, akkor mennyire lehet megbízni egy olyan kormányban, mint ez?”

Nagyon jó, hogy valaki, aki ilyen hosszú karriert futott be az NSA-nél nyíltan beszél az UFO-król (bár sok magas rangú védelmi alkalmazott tett figyelemre méltó nyilatkozatot) és annak fontosságáról, ahogyan a kormányok kezelik a jelenséget, miközben elárasztják az ’emberek megfigyelései’ és a ‘tényszerű bizonyítékok’. Nyilvánvaló, hogy Binney tisztában van a jelenséggel, és a probléma komolyságával.

Az UFO-k és a földönkívüli élet korunk egyik legnépszerűbb kérdése. Csak az Egyesült Államokban az amerikaiak legalább fele azt mondja, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Az amerikaiak ötven százaléka hiszi úgy, hogy valamilyen formában más bolygókon is létezik élet, miközben tizenhét százalékuk gondolja úgy, hogy nincs. Az amerikaiak negyede véli úgy, hogy intelligens földönkívüli látogatók jöttek a Földre, és hogy már régóta ezt teszik.

Fogják valaha az észak-amerikai kormányok megfelelően kezelni az UFO jelenséget? Binney gyakorlatilag az UFO-kat és a “tényszerű bizonyítékokat” azonos kategóriába helyezi, ami tőle bátor dolog.

Az NSA (például) nyilvánosságra hozott olyan aktákat, melyek egyértelműen jelzik, hogy érdekli az ügynökséget az UFO jelenség, ezekre alább látható példa, a második ezek közül részletesen dokumentálja egy katonai repülőgép UFO-val történt találkozását, amikor elrendelték, hogy menjen oda, és nézze meg.

Bár ezen akták nyilvánosságra hozatala még mindig nem jelenti azt, hogy megfelelően kezelik az emberek kérdéseit és problémáit. Tucatnyi más kormány szerte a világon már nyilvánosságra hozott több ezer, korábban titkos UFO dokumentációt, de fontos kédés továbbra is, hogy nem foglalkoznak velük. Erre egy jó példa az Egyesült Királyság. Ezen akták nyilvánosságra hozása azt jelzi, hogy a kormányok és a védelmi ügynökségek dokumentálták a vizsgálatokat, és forrásokat osztottak el az UFO jelenségek tanulmányozására, és tény, hogy nagyon hosszú időn át titokban tartották. Biztos lehet benne mindenki, hogy egy csomó információ a témáról valószínűleg továbbra is jórészt titkosított maradt. Továbbra is gyűjtik az adatokat, de sajnos a nyilvánosságnak ezekhez semmilyen hozzáférése nincs.

[wpfilebase tag=file id=893 /]

[wpfilebase tag=file id=894 /]

Nem titok, hogy a kormányok titkolóznak, csak az Egyesült Államok körülbelül 500 millió oldalnyi dokumentumot titkosít minden évben, és a korábban titkos információk nyilvánosságra hozása egy jó példa erre. Charles James Hall beszél a Magas Fehérekkel való tapasztalatáról. Az Ezeréves Vendégszeretet c. könyvsorozat írója több találkozást élt át a 60` években az idegenekkel, mialatt az Amerikai Légierő-nél szolgált mint időjárásmegfigyelő.

Tehát az észak-amerikai kormányok vajon fogják-e valaha is megfelelően kezelni az UFO jelenséget? Nem tudjuk, de az információk ettől függetlenül továbbra is szivárognak. Évtizedeken keresztül tanulmányozták és gyűjtötték a jelenségről fellelhető információkat, és hozzáférésük van ezekhez a dokumentumokhoz, miközben nekünk nincs, ami nem tisztességes.

A következőkön érdemes elgondolkodni:

“Ha van egy nagy titkod, amiről szeretnéd, hogy tudjon a világ, azt nem akarhatod egyszerre bedobni a köztudatba. Más szóval lehetséges, hogy van egy lassú akkulturációs folyamat, azt hiszem, hogy valami ilyesmi történik. De azt hiszem, hogy valamilyen formában félretájékoztatás is folyik.” – Richard Dolan, író, történész (forrás)

“Nem hiszem, hogy valaha is igazán készen fogunk állni a közzétételre, de ez sohasem fogja megállítani, hogy megtörténjen. Ki állt készen valaha is az első gyermekére? Senki, ahogy az lenni szokott. Ez rá lesz kényszerítve a politikai vezetőkre, és egy nagy felfordulás lesz. Bármiféle növekedés van, függetlenül attól, hogy az személyes lelki növekedés, vagy politikai növekedés ebben a társadalomban, az azt jelenti, hogy megszabadulunk az illúzióinktól, a hazugságoktól, és ennek megvan az ára, de át kell esnünk ezen a folyamaton. Sok milliárd ember van ezen a világon, akik egy bizonyos paradigmához kötődnek, egy bizonyos módon képzelik el a világot, és a közzététel ezt össze fogja törni. Úgyhogy ez nehéz lesz, de a másik alternatíva, hogy továbbra is hazugságokkal etetjük magunkat és másokat.” – Richard Dolan (forrás u.a., mint fentebb)

Mindenestre sokan vannak a világon, akik szeretnék, hogy az igazság kiderüljön, és vannak mások, akik szeretnék, hogy továbbra is titok maradjon.

“Bőséges bizonyíték van arra, hogy kapcsolatban vagyunk más civilizációkkal, és nagyon hosszú ideje figyelnek bennünket. Hogy megjelenésük lehet bizarr a nyugati, hagyományos materialista szempontból nézve. Hogy ezek a látogatók tudati technológiákat használnak; az általuk használt toroidok, az együtt forgó mágneses lemezek a meghajtási rendszerükben úgy tűnik, hogy egy közös nevező az UFO jelenségeknél.” (forrás) – Dr. Brian O’Leary, egykori NASA asztronauta, és a Princeton fizika professzora.

“Évtizedekkel ezelőtt más bolygókról érkezett látogatók figyelmeztettek bennünket amiatt, hogy milyen irányban haladunk, és felajánlották, hogy segítenek. Ehelyett néhányan közülünk úgy értelmezték a látogatásukat, mint egy fenyegetést, és úgy döntöttek, hogy elsőzör lőnek, és utána kérdeznek. Dollármilliárdokat költöttek fekete projektekre, melyeket mind a kongresszus, mind a főparancsnok szándékosan tartott homályban.” – Paul Hellyer, volt kanadai védelmi miniszter.

Ha elkezdenénk lelőni az UFO-kat, egy csillagközi háborúval néznénk szembe – interjú Paul Hellyerrel, Kanada volt védelmi miniszterével. Függetlenül attól, hogy a kormányaink egyetértenek-e abban, hogy megfelelően kezeljék a kérdést, és hogy megosszák-e velünk az információkat, amit felhalmoztak az évek során, akár nem, a válasz informátorok egész során keresztül fog eljutni hozzánk, további dokumentumok kiszivárogtatásával (például wikileaks), vagy más úton-módon.

 

Collective Evolution / ujvilagtudat