csütörtök, február 20, 2020
Home Hírek Kétéltű vagy hüllő idegen lények mumifikálódott testét találták meg Peruban

Kétéltű vagy hüllő idegen lények mumifikálódott testét találták meg Peruban

1258
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

peru múmia nazca idegen földönkívüli lény csontváz röntgen-vizsgálat-hosszú-ujj-kéz-video-film-dokumentumfilm-2017-új világtudat2015 decemberében egy régiségkereskedő egy barátjával olyan rejtekhelyet talál Nazcában, Peruban egy pince alatt, amely több, mint 20 furcsa kinézetű lény testét és testrészeit tartalmazta két kő szarkofágban. A testek és testrészek egyáltalán nem hasonlítanak az emberéhez. Egyes testek 60 cm hosszúak, illetve olyan megnyúlt kezeket is találtak, melyeknek három, több, mint 30 centiméteres ujjuk van.

Az első röntgen elemzések és szakértői vizsgálatok azt mutatták, hogy nyilvánvalóan rendelkeznek csontvázzal, és valószínűleg több ezer évvel ezelőtt éltek.peru múmia nazca idegen földönkívüli lény csontváz röntgen-vizsgálat-hosszú-ujj-kéz-video-film-dokumentumfilm-2017-új világtudat

A következményei mindennek elég rendkívüliek, mivel állítólag nagyon közel találták ezeket a múmiákat a perui Nazca-vonalakhoz, azokhoz a több ezer méteres földre rajzolt alakzatokhoz, melyek egyes feltételezések szerint üzenetekként szolgáltak az űrből a Földre látogatók számára.

A férfi, akinek jelenleg a birtokában van néhány ezen leletek közül elmondta, hogy évekkel korábban már hallott egy történetet hasonló felfedezésről, ami egy hatalmas kar illetve kéz megtalálásáról szólt, ami körülbelül két méter hosszú volt hatalmas ujjakkal. Akkor ez a történet először csak legendának tűnt, mivel semmilyen kézzelfogható képi vagy tárgyi bizonyíték sem állt rendelkezésre az állítások alátámasztására.

Ez a két évvel ezelőtti felfedezés azonban úgy tűnik bizonyságul szolgál arra, hogy ezek a történetek valóban igazak, és Peruban nem földi lények jártak évezredekkel korábban. Ezekből a leletekből mutat be néhányat az alábbi videóban a múmiák jelenlegi őrzője, akinek birtokában vannak ezek a felbecsülhetetlen jelentőségű maradványok.

ujvilagtudat.blogspot.hu