Home Cikkek 2015 legrejtélyesebb eseményei

2015 legrejtélyesebb eseményei

0

2015Szellemhajó és repülő is szerepel a tavalyi év legborzongatóbb eseményei között. Nem kell visszamennünk a múltba, ha furcsa jelenségekre vagyunk kíváncsiak, mert az interneten akár naponta találhatunk egy-egy új rejtélyt, amitől felállhat a szőr a hátunkon. 2015-ben az alábbi ügyek döbbentették meg az embereket.

A nácik aranyának helyszíne: állítólag a második világháború idején három, vagy több vonattal szállították el a náci kincseket azért, hogy elrejtsék Európában. 2015 augusztusában egy páros azzal állt elő, hogy megtalálták a náci arany helyszínét, de a hatóságok még nem foglalkoztak az üggyel.

Ismeretlen támadók kényszerítették egy ház lakóit menekülésre: 2015 nyarán egy New Jerseyben élő család pert indított a házuk korábbi lakó ellen, mert szerintünk rejtélyes erők uralkodnak az ingatlanban. Az új tulajdonosok annyira féltek, hogy egy éjszakát sem maradtak a házban, de az, hogy pontosan mitől rettegtek, még nem derült ki.

Kísérteties repülő Anglia felett: 2015 augusztusában többen látták, hogy Lancaster felett elhúz egy második világháborús bombázó, ami egyáltalán nem csapott zajt. Az üggyel kapcsolatban a hatóság elmondta, hogy aznapra senki se szervezett légibemutatót, tehát rejtély, hogy a repülő egy ügyes drón volt, vagy szellemgép volt.

Alcatrazból menekültek fotói kerültek elő: Senki sem tudja, hogy mi lett Frank Morris és az Anglin testvérek sorsa, miután 1962-ben megszöktek az Alcatraz börtönből. A nyomtalanul eltűnt gyilkosok közül kettőről 2015 nyarán került elő egy 1975-ös fénykép. A Brazíliában készült fotón látható férfiak kísértetiesen hasonlítanak John és Clarence Anglinre. A kép ügyében folyik a nyomozás.

Szellemhajó Japán partjainál: 2015 októberétől decemberig tizenkét hajó sodródott Japán partjai felé. A hajók fedélzetét átkutatta a hatóság, de csak a halott legénységet találták meg. Az, hogy mi vezetett a tragédiához, senki sem tudja.

Life.ma