Home Beszámolók 2016. MÁJUS 20. -án volt egy érdekes élményem! Bonyhád város

  2016. MÁJUS 20. -án volt egy érdekes élményem! Bonyhád város

  191
  0
  Megosztás

  2016. MÁJUS 20. -án  20:35 – 21:20 -közötti időben volt egy érdekes élményem! Munkából mentem haza, szép kellemes idő volt, nem volt hideg. Holdfényes éjszaka volt.

  Mint írtam gyalog mentem haza , ilyenkor munka után néha jó mert ki kapcsol , elnézelődök amire haza érek! Felnézek az égre szép holdfényes volt az ég, úgy voltam vele miért a földet nézzem? Már majdnem haza értem…

  Erre arra lettem figyelmes hogy egy pont /egy csillag mozog/ az égen. Tisztára csillagos volt az ég, figyeltem a csillagokat és ez a ‘csillag ‘elkezdett mozogni. Jobbra-Balra majd S kanyarokat csinált, megállt. De szép lassan csinálta és elkezdett pulzálni. Itt már tudtam hogy ez nem repülő, csillag, műhold stb ami lehet. Fehér színű volt, nem volt ki világítva. Na ezt néztem kb 15 percig. Addigra egy kisebb felhő is oda ért. És jött egy repülő is hanggal,ki volt világítva. Erre az ufó, a felhőhöz repült ott megállt. Kérdés meg fogalmazódott bennem. A repülő elöl elbújt? A pilóták ezt nem látják? A felhőt tanulmányozta? Csillagnak álcázva magukat hány ufó lehet?

   

  Szóval érdekes dolgok történnek az biztos. És érdekes élmény volt!