csütörtök, január 17, 2019
Home Hírek 25 évet kapott a lány, aki Slender Man miatt akart gyilkolni

25 évet kapott a lány, aki Slender Man miatt akart gyilkolni

1852
0
Megosztás

2014-ben két lány megpróbált megölni egy harmadikat mert úgy hitték, hogy ezzel kielégítenék Slender Man kívánságát.

A vérfagyasztó történet szereplői Annisa Weier és Morgan Geyser 12 éves diákok, akik az egyik osztálytársukat csaltak be egy Wisconsini parkerdőbe mielőtt elvették volna az életét.

Az értelmetlen emberölési kísérletet a lányok egy bizonyos Slender Man-nek tulajdonítanak aki egy internetes fórumon kitalált karakter. Egy nagyon magas, vékony, fehér bőrű alakról van szó akinek nincs arca és mindig öltönyt visel.

A lény számos félelmetes történetnek lett a szereplője az elmúlt években.

Szerencsére az áldozatnak sikerült megállítania egy biciklist és túlélte sérüléseit is, ugyanakkor a lelki trauma amit a lány átélt, élete végéig kísérteni fogja.

A Waukesha megyei bíró, Michael Bohren az egyik elkövetőt, Anissa Weiert a maximálisan kiszabható 25 éves szabadságvesztésre ítélte, melyet egy pszichiátriai intézményben kell letöltenie.

“Felelősnek tartom magam azért ami történt és bármit megteszek azért, hogy soha többé ne hasson rám semmilyen kitalált dolog.” – mondta.

“Akit érintett az eset, azokkal szeretném tudatni, hogy mélyen bánom ami történt aznap de tudom, hogy mondhatok bármit, nem javítok a helyzeten.”

BBC News | paranormal.hu