csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek 3 egyszerű megoldás arra, hogy a csemetéd ne veszítse el a spirituális...

3 egyszerű megoldás arra, hogy a csemetéd ne veszítse el a spirituális képességeit

616
0
Megosztás

Egyesek szerint mindannyian úgy születünk, hogy spirituális képességeink birtokában vagyunk. Látjuk az aurát, a különböző entitásokat, és kiválóak a megérzéseik, mert működik a harmadik szemünk. De ahogy felnövünk, elfelejtkezünk ezekről, vagy a szüleink irtják ki belőlük, mert azt szeretnék, hogy beilleszkedjünk a társadalomba. Ám, ha te nem akarod, hogy a gyermeked elveszítse képességeit, ezt a 3 dolgot kell tenned!

  1. Beszélgess vele az adományairól!

Ha úgy tapasztalod igazán (mert nem csak kitalálja), hogy a gyermeked látja a szellemeket, az aurát, vagy esetleg előre meg tud mondani dolgokat, mielőbb vedd kezelésbe! Magyarázd el vele mi történik, és ha tudod azt is, hogy miért. Mond el, hogy ez jó dolog, amitől nem szabad félni és sok jó dologra lesz képes általa. Nyugtasd meg, hogy benned megbízhat és mindent elmondhat neked. Viszont a biztonság kedvéért, hogy ebből ne legyen baja (sem neked, mint szülőnek) később sem az oviban, sem az iskolában, érdemes azt játszani vele, hogy legyen ez a kettőtök titka. Bármit is mondjon, mindig légy vele szemben nyitott és e téren sose tilts meg neki semmit, legalábbis úgy nem, hogy ne magyaráznád el okát, például miért nem szabad csak úgy idegeneknek elmondani a jövőjüket.

1

  1. Gyakorolj vele, segíts neki megtanulni!

Ha teheted, gyakorold vele a képességeit. Kérd meg milyen színben látja az aurádat vagy rajzolja le az angyalt, aki lát. Kérdezze meg a szellemet, hogy hívják, és miért van itt. Gyakorolhatod vele a megérzéseit kártyás módszerekkel is, hogy lefordítva érezzen rá a lapra melyik lehet az. Most egy kicsit fordított viszonyban lesztek és neked kell a keze alá dolgozni és segíteni neki.  Bármikor, ha nehézsége támadna vagy valami nem sikerülni, mindig légy vele szemben megértő és türelmes, és nyugtasd meg, hogy bárki hibázhat és rengeteg ideje van még belejönni.

Amennyiben úgy érzed te nem vagy ehhez elég képzett vagy úgy érzed nincs meg benned a kelő erő, tudás, amivel taníthatnád, keress egy olyan spirituális, aki foglalkozik gyerekekkel vagy segít nektek elindulni az úton. De fontos, hogy a gyermeked is megbízzon benne!

Ám jegyezd meg, bármennyire is akarod őt segíteni, ne erőltess rá semmit, ne siettesd, és hagyd, hogy maga fedezze fel a képességeit.

2

  1. Meditálj vele rendszeresen!

A meditáció a lehető legjobb megoldás arra, hogy segíts a gyermekedet abban, hogy megtanulja kezelni a saját képességeit. A meditáció megnyugtatja, segíti a koncentrációt és azt, hogy harmóniába kerüljön önmagával. Elcsitítja a gondolatait, kitisztítja őket, hogy meglássa a lényeget vagy, hogy szóhoz jutassa a tudat alattiját. Ráadásul a meditáció minden este segíti a leföldelésben, hogy megszabaduljon a magára vett fölös és esetleges negatív energiáktól, amiket automatikusan átvett vagy rá ragadtak. Meditálj vele mindennap és meglátod, mind a kettőtöknek jót fog tenni!

Summer dreams

 

Női Portál