csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek 4 jel, hogy a házi kedvenced látja a szellemeket! ? Így tudatja...

4 jel, hogy a házi kedvenced látja a szellemeket! ? Így tudatja veled!

467
0
Megosztás

Azt mondják, hogy az állatok képesek látni a szellemeket. Az még rendben is volna, de általuk mi hogyan tudhatjuk meg, hogy éppen egy szellem garázdálkodik otthonunkban vagy a környékünkön? Figyeld meg ezt a 4 jelet az állatodon, és ha tapasztalod valamelyiket, vagy akár mindent, akkor jó eséllyel egy szellemmel szemez!

  1. Egy helyben ül és meredten bámul

Ilyen esetben már szinte biztos volt részed! Kedvenced ült egy helyben és meredten bámult egy pontra. Hiába szóltál neki, nem reagált, de ha megfigyelted, láthattad, hogy a fejével esetleg valami mozgást követett, vagy kutya esetén bevágta az ?érdeklődő? fejet. Igen, lehet, hogy te nem láttad az okot, amit figyelt, de ilyenkor nagy valószínűleg a szellemet figyelte, illetve kommunikált vele.

1

  1. Morog vagy fúj

Amikor minden ok nélkül elkezd morogni a kutyád, vagy a cicád fújni, és nem is te bosszantottad fel, de nem is láttad azt, hogy más tette volna, de mégis, akkor bizonyára egy olyan szellem van ott, aki nem tetszik neki. Általában a rossz és negatív jellegű szellemekre szoktak így reagálni.  Ezzel a magatartással próbálják elüldözni, illetve megvédeni téged.

2

  1. Mint aki meg van őrülve?

Volt már úgy, hogy olyan volt az állatkád, mint, aki megőrült? Fel és alá rohangált, mint akinek felhúzták az órarugóját? Netán össze-vissza ugatott, nyávogott, vagy bármilyen más durva hangot adott ki? És tényleg, látszólag minden ok nélkül. Ekkor egy olyan szellemet szoktak jelezni, aki tele van energiával, rendkívül erős, sőt, aki félelmet ébreszt bennük az erejével.

Vagy a kifejezetten pozitív szellemeknél az szokott történni, hogy játszani akarnak velük. Vagyis ha azt látod, hogy a levegőbe ugrál vagy odaviszi a semmihez a botját, játékát, akkor talált magának egy láthatatlan játszópajtást.

3

  1. Elbújik, és elő sem akar jönni

Van, hogy egy szellem annyira erős, negatív, és ijesztő, hogy némelyik állat nem bírja elviselni és annyira megijed tőle, hogy elbújik. Különösen, ha az a szellem szánt szándékkal ingereli vagy bántja, mert sajnos ez is megtörténhet.  Olyankor nincs az a kedves szó, ami megtudná nyugtatni az állatot.

4

Női Portál