Home Cikkek 5 módszer, ami által kapcsolatba léphetsz a szellemvilággal

5 módszer, ami által kapcsolatba léphetsz a szellemvilággal

2928
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 4 percig tart

Erős késztetést érzel, hogy kapcsolatot létesítsz a szellemvilággal? Van valaki, akivel szeretnél szót váltani? Vagy valamiért úgy érzed, hogy neked a szellem nyújtotta segítségre, támogatásra, útmutatásra lenne szükséged, amit képes adni a túlvilágról? Akkor van számodra 5 módszer, amelynek segítségével elérheted a vágyadat!

Már a görög és római jósnők is táncoltattak háromlábú asztalokat, és azok mozgásából jósoltak. Az újkori szellemidézés születésének hely New York, mikor is 1848-ban két testvér, a 12 és 15 éves Kate és Margaret Fox elegyedett beszélgetésbe egy szellemmel, a kopogtatós módszerrel.

Figyelmeztetés: Minden szellemekkel kommunikálós művelet előtt el kell végezned egy kis rituálét, avagy mondanod kell egy imát, amivel utat nyithatsz a szellemeknek egy kapun keresztül, hogy tudjanak neked válaszolni. De utána egy másik művelettel be is kell tudnod csukni ezt a kaput, hogy ne maradjon itt az, aki meghívtál vagy bárki más, hívatlan vendég. Nem véletlenül mondják, hogy a szellemidézéshez mindig kell egy médium is.

  1. Ouija tábla

 

Ez egy nagyon régi és népszerűmódja annak, hogy kapcsolatba lépj a szellemvilággal. Angolszász elnevezése a quija vagy ouija. A tábla nagyjából 30 x 45 centis, a betűk abc-rendben, kissé ívesen helyezkednek el rajta, a számok egytől tízig, az ?igen? és a ?nem? szó, valamint legtöbbször egy búcsúszó is. Tartozik hozzá egy háromszög alakú mutató (planchette), amire kezünket ráhelyezve ez mutatja meg a választ. Amikor felteszünk egy kérdést, a kezünket lágyan a planchette-re helyezzük és engedjük, hogy a szellemek mozgassák betűről betűre. Eldöntendő kérdésnél a tábla igennel vagy nemmel válaszol, és néha egyáltalán nem ad választ. Ha többen készültök szellemet idézni, először mindig egy ember kérdezhet, utána az óramutató járásának irányában szokás haladni a tábla körül. Egynél több szellemmel is kapcsolatot lehet teremteni, de egyszerre csak egyel teremts kapcsolatot, és mindig kérdezd meg a nevét az elején.

1

  1. Asztaltáncoltatás

 

Az asztaltáncoltatás alkalmával a szeánsz résztvevői kezüket lapjával egy könnyen mozgatható asztalra helyezik, ami a szellem megidézésekor elmozdul, esetenként fel is emelkedik a földről, és a levegőben lebeg. Illetve eldöntendő kérdésnél az asztal balra billen el, ha nemleges a válasz, és jobbra, amennyiben igenlő.

De a kopogtatós rendszerben is meglehet állapodni a szellemmel, vagyis koppintson egyet az asztalon, ha nem, és kettőt, ha igen. Ez általában szeánszfüggő, hogy a vezető melyik módszert választja, de olyan is előfordul, hogy a szellem választ.

2

  1. Automataírás

 

Ez egy egyszemélyes tevékenység. Kelleni fog egy nagy fehér lap, és egy toll vagy ceruza. Helyezd úgy a kezdet a papírra, mintha írni akarnál. Legyen laza, könnyed a tartásod. Miután elvégezted a megfelelő előhívást, szólítsd meg a szellemet, akivel beszélni szeretnél. Mond, írja le a válaszait a te kezed mozgatásával. Nem könnyű nem a saját tudatalattidnak engedni, de ha van médiumi tehetséged vagy valóban sikerült megidézni a szellemet, akkor érezni fogod, hogy ráteszi a kezét a kezedre és valóban ő fogja mozgatni és nem te. Ilyenkor te kérdezel, ő pedig írásban válaszol.

3

  1. Ingamódszer

 

Majdnem ugyanúgy működik, mint az Ouija tábla, legalábbis egy ahhoz hasonló, akár általad felrajzolt papírra lesz szükség és egy ingára, amit a lap fölé helyezel. Várd meg, amíg teljesen megnyugszik az inga és kicsit sem mozog, utána szólítsd meg azt, akivel beszélni szeretnél. Kérdezz tőle kezdetnek valami egyszerűt, és ahogy az előbbinél is írtuk, ha nem te akarod szánt szándékkal működtetni vagy a tudatalattid, akkor a szellem fogja az ingát mozgatni, ami magától kezd el körkőrösen mozogni. Kövesd, hogy merre akar menni!  Utána már mehet is a kérdezz-felelek. Ha tudod, akkor jegyezd le a betűket, nehogy elfelejtsd őket! De tényleg alaposan tisztítsd le magad és zárd ki a gondolataidat, ha nem akarod megtéveszteni magadat!

4

  1. Kristálygömb nézés

 

Ehhez már komoly médiumi tehetségre van szükség. Szükség lesz egy valód hegyi kristálygömbre. A cél az, hogy megszólítod a szellemet, és az megmutatja a válaszokat a gömbben. Ahogy, hogy meglásd benne, ehhez kellenek a természetfeletti hajlamok és persze ahhoz, hogy ne akarattal a saját gondolataid, avagy tudatalattid kivetülését lásd meg, hanem valóban a szellem mutatta képeket, szimbólumokat, amikből te kikövetkeztetheted a választ. Nagyon nehéz, de valóban élmény dús művelet a kristálygömb nézés.

5

Női Portál