csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek 6 jel, hogy telepatikus képességekkel rendelkezel

6 jel, hogy telepatikus képességekkel rendelkezel

1562
0
Megosztás

Akár nyíltan, akár titokban, de sokan vágyakozunk telepatikus képességek után, hiszen milyen jó is lenne kihallgatni a másik legtitkosabb gondolatait? Vagy milyen jó lenne ingyen és bérmentve üzenni valakinek a távolból? Sajnos ritkán adatik az embernek ilyen szuperképesség, de a kismértékű telepatikus adomány se az utolsó! Mit gondolsz, vajon neked van telepatikus képességed?

  1. Felhív, akire gondolsz

Nem szökő évben egyszer történik meg veled, hanem mondhatni rendszeresen! Felhív az, akire gondolsz. Még csak nem is feltétlenül úgy, hogy vadul koncentrálsz rá, hanem egyszerűen átfut az agyadon.

Vagy mikor felhívsz valakit, az mondja azt, hogy éppen rád gondolt, ugyanis ?előrevetítetted? a szándékodat. Ez az eset ilyenkor feltételezi is azt, hogy kölcsönös telepatikus kapcsolatban állsz ezzel a bizonyos személlyel.

1

  1. Megérzed azt, mi járhat a másik fejében

Ha nem is pont úgy, mint a filmekben, hogy a saját fejedben hallod, amit a másik gondol, hanem mondjuk csak megérzed, hogy az éppen előtted ülő kollégád abban a pillanatban a családjára vagy a párjára gondol.  Vagy megérzed, amit a párod gondol, aki azt szeretné, hogy megtegyél valamit, de nem akarja kimondani. Azszakértők szerint ilyenkor egy ember indirekt módon küld neked telepatikus üzenetet. Ha már sikerült ezeket valahogyan letesztelned és menetrendszerűen bejönnek, amiket átéreztél a másik gondolataiból, akkor kétségtelen, hogy telepatikus képességed van.

2

  1. Gyakran kitalálják a gondolatodat

 

5

A telepatikus képesség nem csak arról szó, hogy képes vagy kiolvasni mások gondolatait. Ugyanúgy része az is, hogy képes legyél közvetíteni másoknak a gondolataidat.

Éppen ezért, ha mondjuk csokis palacsintára vágysz, erre hirtelen felajánlja a melletted ülő barátnőd, hogy akkor neki áll sütni, az többek között a te sikered. Vagy ha napok óta arra vágysz, hogy a párod virággal lepjen meg, erre beállít egy csokor rózsával, az ugyancsak téged igazol.

  1. Előkerül egy régi ismerősöd

Történt már veled olyan, hogy egyszer csak beugrik egy régi barátod, volt szerelmed és napokon át rágondolsz? Aztán talán megint eltűnik, majd újra előjön a gondolata? De aztán nem csak a gondolata, hanem a maga személy is egyszer felhív, rád ír vagy összetalálkozol vele az utcán. Ilyenkor te voltál az, aki jeleket, üzenetet küldött az illetőnek, hogy az keressen fel téged.

3

  1. Ugyanarra gondolsz, mint valaki más

 

Ez főleg véletlenszerűen vagy szándékos tesztelés során derülhet ki. De ha például felmerül a kérdés a melóhelyeden, hova menjetek enni a kolléganőddel és ugyanazt mondjátok egyszerre vagy tutira rátudod mondani, hogy te is arra gondoltál, akkor működik a dolog. Akkor is, ha a pároddal közösen kell megoldanotok egy problémát és ugyanarra a megoldásra gondoltatok. Igen, ez a telepátia.

4

  1. Válaszolnak a fel sem tett kérdésedre

Voltál már úgy, hogy éppen gondolkoztál valamin, hogy valakitől meg kellene tudnod, kérdezned valamit és akkor a környezetedben álló legközelebbi személy egyszer csak pont arról kezd beszélni vagy megmondja, mintha csak hallotta volna a kérdésedet? Ez a két fél közötti kommunikációt jelöli és azt, vagyis egész biztosan telepata vagy és nagy eséllyel a másik félben is rejlenek ilyen képességek.

6

Női portál