csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek 7 jel, hogy földi tündérnek születtél

7 jel, hogy földi tündérnek születtél

1212
0
Megosztás

Nem csak angyali lélek lakozhat bennünk, hanem ugyanúgy más típusú lelkek is, mint amilyen a tündéreké. Annyi a különbség, hogy születésünkkor egy tündér költözött belénk és ettől vagyunk annyira ?tündériek? mások számára. Ha meg akarsz győződni arról, hogy benned is egy tündérlélek lakozik, akkor bizonyosodj meg afelől, hogy illik-e rád az 7 jel!

  1. Élettel teli vagy

A tündérek egy bizonyos fajtájára jellemző, hogy kifejezetten vidámak, energikusak, élettel telik. Pörögnek és meg nem állnak. Éppen ezért, ha te is kicsit hiperaktív vagy, kivételesen optimista és általában olyan pozitív ember vagy, akit nem nehéz boldoggá tenni, vagy hogy maga lelje a meg a boldogságát, biztos lehetsz abban, hogy egy tündér lakik benned.

  1. Szerencsét hozol

 

A tündérek híresek arról, hogy szerencsét hoznak. Így ha azt vetted észre, hogy a környezeted arról számol be, hogy mikor veled vannak, szerencsés dolgok történnek velük, és te magad is azt tapasztalod, hogy általában véve szerencsés embernek mondhatod magad, akkor megnyugodhatsz, hogy mert a tündér egy életrevaló szerencsével látott el téged és általad akár másokat is.

1

  1. Néha kicsit ?gyerekes? vagy

A gyerekest úgy értsd, hogy sokszor vagy önfeledt vidám, mindennek a jó oldalát nézed, szeretsz játszani és szórakozni. Mint egy boldog gyermek. A tündérek sokszor olyanok, mint a mini gyermekek, huncutak és szeretik megviccelni az embereket. Éppen ezért, ha te is sokszor ilyen nagy gyerek vagy, akkor minden eséllyel földi tündér vagy.

  1. Visszafogott vagy és kifinomult érzékekkel vagy megáldva

A tündéreknek létezik egy az emberekhez hasonlatos, de magasztos, nemes kaszt. Ők csendesek, visszafogottak, és rendkívül intelligensek. Ráadásul óriási szépérzékekkel vannak megáldva, és imádják a szép és a művészi dolgokat.

2

  1. Imádod a természetet

Mindig is úgy érezted, hogy a természet gyermeke vagy? Tudsz beszélni a fákkal, a virágokkal, az állatokkal? És egyenesen imádod őket? Biztos lehetsz benne, hogy ott rejlik benned a tündér, aki a természetben érzi magát a legjobban, lévén, hogy a tündérek természeti elemekből állnak és ott is élnek. Ezért gyakran jársz te is a természetbe, ha teheted, akkor az erdőkbe, hegyekbe, de minimum a közeli parkba vagy a kertedbe, netán az lakásod egy komplett dzsungel.

  1. Megjelenésedben is tündér vagy

Mondták már azt mások neked, hogy hihetetlenül gyönyörű vagy? Mintha nem is e világi lennél? Tündérien szép vagy? Ha igen, és emellett ráadásul előszeretettel viseled magadon a természet színit, biztos lehetsz benne, hogy a tündéri lelked bizony a külsődön is meglátszik.

dragonfly
dragonfly
  1. Szeretsz másoknak segíteni

A tündérek nagyon szeretnek másoknak segíteni, hogy azok szerencsések és boldogak legyenek. Ezért ha te is egy csupa szív és jóság vagy, aki szeret másoknak segíteni és akkor vagy boldog, ha másokat tehetsz boldoggá, kétségkívül tündér vagy. Vagy angyal.

Női Portál