Home Földönkívüliek 98 éves korában meghalt Paul Hellyer UFO-kutató

98 éves korában meghalt Paul Hellyer UFO-kutató

0

Paul Hellyer nem csak UFO kutató volt, hanem nemzetvédelmi miniszter, valamint Kanada miniszterelnök-helyettese is egyben. Az Ontario állambeli Waterfordban született és nőtt fel, majd a Curtiss-Wright Műszaki Intézetben tanult repülőmérnöki tanulmányokat. Ezt követően megszerezte a pilótaengedélyét, majd a második világháború alatt a Kanadai Királyi Légierő számára kiképzőgépeket gyártásában vett részt.

Nem világos, hogy pontosan mikor figyelt fel először az UFO-jelenségre, azonban 1967-ben felavatta az albertai St. Paulban az első UFO-leszállóhelyként emlegetett létesítményt.

Kanadában hosszú politikai karrierjét követőent 2005-ben nagyobb hangon kezdett el beszélni a témáról, majd a címlapokra került azzal, hogy bejelentette, hisz az UFO-kban.

Ugyanabban az évben a Torontóban tartott exopolitikai konferencián elmondta, hogy ő, a felesége és a barátai egy éjszaka személyesen is szemtanúi voltak egy UFO jelenségnek, azonban akkoriban még elhessegette a dolgot.

Csak az ABC egyik dokumentumfilmjének megtekintése után kezdte komolyabban venni a témát.

Két éven belül követelte, hogy a világ kormányai hozzanak nyilvánosságra minden olyan földönkívüli technológiát, amelynek véletlenül a birtokában vannak, mert az segíthet az emberiségnek megoldani az éghajlatváltozás problémáját.

“Szeretném látni, hogy milyen (idegen) technológia létezik, amely egy generáción belül megszüntethetné a fosszilis tüzelőanyagok elégetését… ez lehet a módja annak, hogy megmentsük a bolygónkat…” – mondta akkoriban.

“Meg kell győznünk a kormányokat, hogy tisztázzák, mit tudnak. Néhányan közülünk azt gyanítják, hogy elég sokat tudnak, és ez elég lehet ahhoz, hogy megmentsük a bolygónkat, ha elég gyorsan alkalmazzák.”

Egy későbbi interjúban azt is állította, hogy legalább négy idegen faj van jelen a Földön.

“Hosszú történelmünk van a földönkívüliekkel kapcsolatban, és persze az utóbbi évtizedekben, amióta feltaláltuk az atombombát, sokkal nagyobb aktivitás tapasztalható” – mondta 2014-ben a Russia Todaynek.

“Nagyon aggódnak emiatt, és amiatt, hogy esetleg újra használni fogjuk, mert az egész kozmosz, mint egység, és ez nemcsak minket érint, hanem a kozmoszban élő többi fajt is; nagyon félnek attól, hogy elég ostobák leszünk ahhoz, hogy újra atomfegyvereket kezdjünk használni.”.

Nagy családot hagy hátra, többek között második feleségét, három gyermekét, öt unokáját és hat dédunokáját.

Fotó: Russia Today / YouTube