Home Beszámolók UFO észlelés Székesfehérváron

    UFO észlelés Székesfehérváron

    35

    Nem hittem volna, hogy magam is részese lehetek UFO észlelésnek, de a mai napon erre sor került.

    Ezeket a sorokat mint a paranormal.hu egyik szerkesztője írom. Mind az oldal, mint a szerkesztőség nevében állítom, hogy a felvétel hiteles és nem manipulált. Az eset 2014 március 12-én történt az esti órákban. Éppen vásárolni indultam az egyik belvárosi bevásárlóközpontba, de a bejáratnál felfigyeltem egy érdekes fényjelenségre amely az én irányomba közeledett. Az volt a furcsa benne, hogy a fényei vízszintesen irányban álltak egymás mellett és úgy közeledett az objektum előre. Nyugodt körülmények voltak a videózáshoz, gyorsan elővettem a telefonom és megörökítettem.

    Ahogy a tárgy egyre közelebb került, szinte biztosra ki tudtam venni a valódi alakját: háromszög alakú volt és nekem egyből az Aurora TR-3B fejlesztés ugrott be. Ugyanis ilyen volt maga a tárgy is! Vagy egy B2-Spirit lopakodó. A kérdés, hogy az utóbbi mit keresne itt. Talán Ukrajna felé ment? A tárgy nyugatról keleti irányba haladt, hangja nem volt!

    A felvételt Sony Xperia Mini Pro-val készítettem. Nem a legjobb minőség, de az embernél nincs mindig HD kamera. Ti mit gondoltok?

    35 COMMENTS

    1.  B2-Spirit nem lehetett azt nem tudnád érzékelni , lakott területen nem száll ilyen  alacsonyan  feltéve ha nincs valamilyen célja (azért hívják “szellem” repülőnek- hogy a Tescoba betérők nyugodtan levideózhatnák. Az is igaz hogy légtérben nincs messze a Kecskeméti repülő bázis de még a repülőnapról sem beszélhetünk..bár régebben volt egy ilyen gép kiállítva.z Aurórát is elfelejtheted.Ukrajna felé meg miért ment volna egy ilyen gép?Ez nem pikkpakkol a puskával aztán kész 🙂 Ott még nyilván nem tartanak az események hogy ez a gép legyen bevetve, feltéve ha erre gondoltál.
      Valóban ez lehet mindenki számára UFO felvétel, ha a szó hagyományos értelmezésére gondoltál. Tehát, az UFORA 🙂
      http://www.youtube.com/watch?v=d-yYHdlkn2o

      • Nem volt szó sárkányrepülőről sem pedig játék drónról. Szerintem világos amit írtam. egyébként áruszállító drónokat alkalmaznak már nagyobb bevásárlóközpontokban de itt a fehérvári üzletben még kizártnak tartom 🙂

        • Áruszállító drónokat én sem láttam még a tescó felett,bár az aldi-idal gyanús lehet.– ki nem látá,az íppeg nem látá–. hogy mik nincsenek? Mikor az ember mondja,,,hogy csak csak, törlik,mert,hogy ám! De,ha a valaki látja,na az az ám valami! No láss csudát! Mégsem egyszer vót kutyavásár budán..

            • Felvetés lenni csalárd,hitetni el,hogy még akár igaz is lehetne. Átverés minden szinten,szinte minden. Akár még csak tudat alatt is. Tenni olyat amit nem tenni amúgy. A kép-a zene nem hazudni. Tenni nekünk jót. Nyisd tágra szemed!

            • Én csak rámutattam arra, hogy először azt kellene inkább tisztázni, hogy ki mit látott! 😉 /gondolom józanul!/

    2. Egyébként a B-2 Spirit csak akkor repül ilyen alacsonyan, ha éppen bombákat készül ledobni. Mivel ez egy olyan lopakodó nehézbombázó, melynek a célja a rejtőzködés, ezért az is valószínűtlen hogy kivilágítással közlekedne egy éles bevetésen. Mit keresne itt Magyarországon? Az egészből csupán 21 darabot gyártottak, mivel egy ilyen gép több mint 700 millió $-ba kerül. Ez teljesen valószínűtlen. Fogalmam sincs mi volt ez. Lehet egy izraeli drón? Mert azok eddig is szabadon repülhettek és végezhettek felderítő tevékenységet. Ez tényleg rejtély marad.

    3. Üdv mindenkinek!
      Nem tudom mikor láttad, én kb. 21:25 körül láttam ugyanezt (Sajnos autóval mentem, Sz.fehérvártól kb. 30km-re. Tippem Seregélyes volt, ami felett repülhetett, mondjuk nyugat, délnyugat felől kelet, északkelet felé haladt.) Ha az időpont nem is stimmel, akkor is ugyanilyet láttam! Ez pedig tuti biztos!

    4. a repülési tulajdonsága – jelemzői és a becsült magasságban becsülhető mérete miatt szerintem ez ember alkotta szerkezet amit gabee felvett…(meg más miatt sem de ezt nem írom le):
      Egyébként érdekes hír, a célpont felett bizonyára nem használnak jelző fényeket de az átutazás közben valószínűleg igen:
      http://index.hu/kulfold/2014/03/14/amerikai_dront_fogtak_krim_felett/
      http://www.youtube.com/watch?v=27aGJ20mQWY
       

      • ” drón Krím félsziget felett  négyezer méter magasságban repült, a földről gyakorlatilag láthatatlan volt.”
        Tehát egy olyan ország -szűkitve a kört-egy olyan város felett, amihez egyenlőre gyakorlatilag semmi közük nincs,négyezer méter magasságban fognak repülni, feltéve hogy az átrepüléshez engedélyük van Ezért nem láthatóak még véletlenül sem egy Tesco felett 🙂 Meg más miatt sem, amit én sem írok le)

    5. Ez egy háromszög alakú UFO,  és 3 fényforrás van a három sarkán. 
      Ilyeneket már akkor is észleltek – a ’80-as, ’90-es években – amikor még föl sem találták a drónokat… tehát ez sem drón. 
       
      (Azért, mert ma már vannak drónok is, még nem kéne azt hinni az UFO-kra, hogy az drón.)  🙂 
       

    6. Nálam mindig van távcső meg hálózsák UFO figyeléshez. Érdemes kitelepülni és próbálkozni az eget kémlelve UFOt fogni. Közben sokat lehet tanulni, hogy mivel tudjuk magunkat megtéveszteni. Autóból pl. óriásit lehet tévedni. A legjobb módszer a lefixált távcső, oszlophoz vagy fához támasztva és főleg a repülési tulajdonságaikat érdemes figyelni. Mondjuk könnyebb annak akinek van 20 évnyi repülési tapasztalata és típusismerete meg könyvet írt a repülésről.
       
      Más: A legkisebb háromszög alakú “legfőbb üldöző” SHU-SAR fesztávolsága 333feet, azaz 3×333 feet.  Az Aurora meg a TR3B pedig egy anunnaki hybrid megtévesztés egy technológiai álproject mese mint a Sirius project meg a Raelism.

    7. Az lehet, hogy nem az ő videója, de attól az még nem igazi, hogy átszerkesztette őket! Nem diktálok senkinek, csak leírtam a véleményemet, és az agymenéshez agy is kellene ami egyeseknek nincs sajnos! :)))
      Jöhetnek a szenzációs CGI -k, meg a hihetetlenebbnél hihetetlenebb baromságok!

    8. azok ott 3:43 nál a teremtőid Vigyori!
      Lépjél be a Szembe…időtlen és online.
      Egyébként részemről mindig érdeklődéssel nézem az összes Ctr+Copy paste linkedet még akkor is ha tudom milyen forrásból jönnek.

    9. Tudom , hogy nem mindenkinek tetszenek a hozzászólásaim, és a linkjeim,  mert vagy nem értik, vagy netán mert irigyek mert ők nem tudnak ilyeneket betenni, vagy épp nem érdekük, hogy fel legyenek világosítva bizonyos dolgokról! Hát azoknak azt javaslom, hogy akkor ne nézzék meg azokat, de amit bemásoltam vagy megosztottam azt viszont nem csak neked tettem be! Amúgy én is elszoktam gondolkozni azon, hogy egyeseknek megéri egész évben minden nap itt lenni? És jól megfizetik? No meg itt van ez az utolsó adathalászós mondatod amiben leplezetlenül kérkedsz a tagok megfigyelésével, ami már felér egy beismerő vallomással! Gratula!!!

    10. Hasonlót láttam énis másfél hete kb nekem is a lopakodó ugrott be egyből, de tényleg logikátlan hogy minek közlekedne díszkivilágitással egy `lopakodó…  Részemről egyértelmű hogy ember alkotta repülő szerkezet, esetleg egy ritka repülőgép ami épp átutazóban volt…

    11. sziasztok,
      kedves gabee, a hír igaz, félig. ráhibáztál, ez egy B-2 Spirit lopakodó nehézbombázó! hogy honnan tudom? most repült el a fejem felett siófokon, 19.45-kor értem haza munkából, csendes helyen lakom és ahogy kiszállok a kocsiból, susogó hangra lettem figyelmes. felnéztem, és kb 0,5-1 km magasan (tehát alacsonyan) megláttam a gépet, egyértelműen 3szög alak, fekete géptest (telihold van, látszik), két szárnyvégen fehér folyamatos fény, hátul középen villogó piros fény. a nyugat keleti irány is stimmel! ledöbbentem, nem volt időm semmire, csak bejöttem, gugliba beütöttem, h lopakodó, és kidobta az oldalatokat, ahol ugyanazt leírtad 6 nappal ezelőttről, amit én az imént láttam! már csak egy kérdés marad, amit Te is feltettél a cikked elején: “A kérdés, hogy az utóbbi mit keresne itt.” Igen, mit keres itt egy lopakodó nehézbombázó a fejünk felett???