Home Cikkek Földönkívüli csontvázat talált egy férfi otthonában

Földönkívüli csontvázat talált egy férfi otthonában

7

ad_146143328Az Alien-filmek klasszikus formájával rendelkezik az a valami, aminek csontvázát egy brit férfi talált a mosogatója alatt.

Kevin Rea a csöpögő csapot akarta megszereltetni, amikor rájött: sokkal nagyobb a baj a konyhaszekrényben, mint az először gondolta. A csap alól ugyanis egy gubóba burkolózott, mumifikálódott apró tetem került elő, ami első, második, de még harmadik ránézésre sem hasonlít semmi olyasmire, ami a Földön élne, pláne nem olyasmire, ami Ngy-Brittanniában. A feje megnyúlt, a gerince hajlott, a mellső lábait kézként tartja maga előtt, és bizony ég hosszú farka is van, pont mint az Alien filmek azonos nevű főszereplő földönkívüliének.

Volt is nagy riadalom a Rea családban, amikor előkerül a titokzatos lény. – Amikor pakoltam ki a tisztítószereket a szekrényből, hogy hozzá lehessen férni a csaphoz, megláttam ezt a valamit egy fészekben. Megijedtem, de azért lefotóztam, amikor láttam, hogy halott – mondta a brit Metronak Rea.

 ad_146143328

ad_146143352

Borsonline / Metro UK

7 COMMENTS

    • Szia Axis!
      Mit szerettél volna írni?
      Mert hogy a tudománynak nincs tudomása “kifordított fejű patkány”-ról.
      Még a rágcsálók csoportjában sem!
      Madár,hal,bogár,hüllő,stb…. pedig nem lehet!
      Vagy csalás,vagy igaz!
      Miért is ne lehetne igaz,mert valószínű,hogy nem vagyunk egyedül az Univerzumban.
      Jamby.UfoCompany/Facebook.

      • Kedves UfoCompany!
        E két kedves hozzászóló nem azt akarta mondani hogy a ”kifordított fejű patkány” egy új faj lenne.Ha ezt eddig még nem értetted volna meg.
        Ők ketten csupán azt szerették volna mondani,hogy meglehet ez egy patkány csontváza.
        Hogy honnan jött nekik a ”kifordult fejű” feltételezés?Kérlek szépen úgy,hogy talán a patkánnyal valami patkányfogó (az egérfogó is ilyen) végzett.Mit kell tudni róla?Azt hogy nagy sebességgel csap le,és akár áldoazata nyakát is elcsapja.Ami esetleg elfordul a helyéről,esetleg még le is válik a testéről.
        Így tehát joggal gondolták patkánynak.És ha jobban megnézzük..hasonlóság van a patkány csotváza és eközött a csontváz közt.
        Lehet ez egy földönkívüli is..de mivel magyaráznád azt,hogy ott tanyázott a szekrénybe?
        Mi oka lett volna,és hogy is juthatott be?Ha ezekre választ tudsz adni nekem,utat engedek neked,és mondom azt,hogy ”Jó ez tényleg egy földönkívüli”..
        De addigis még erre nem adsz választ,mindenkinek saját meglátása hogy mi van ott! 🙂
        Köszönöm!

  1. Sziasztok!
    Ez egy patkány ami az első képen jól látszik.A koponyát jobban megfigyelve látható a rágcsálok jelegzetes fogazat és az is látszik hogy a nyak rendellenes helyezkedése miatt (valószínű kitört) a koponya hátrafelé áll.:))