vasárnap, szeptember 23, 2018
Home Hírek A 27 éves Darla Elizabeth Hise megölte 6 éves gyermekét, hogy megvédje...

A 27 éves Darla Elizabeth Hise megölte 6 éves gyermekét, hogy megvédje a földönkívüliektől

333
0

Hatéves gyermeke meggyilkolásával vádolják a 27 éves Darla Elizabeth Hise-t, aki a bíróságon egészen különös védekezéssel állt elő: azt mondta, csak a földönkívüliektől akarta megvédeni lányát, és inkább a mennybe küldte.

A kétgyermekes anya végzett hatéves lányával, a bíróság emberöléssel vádolja a 27 éves nőt, aki különös magyarázattal szolgált borzalmas tettére. Darla Elizabeth Hise azt állította, hogy ő csak meg akarta védeni gyermekét azzal, hogy kioltotta az életét, méghozzá a földönkívüliektől.

Ahelyett, hogy elrabolták volna tőle az ufók, inkább a mennybe küldte gyermekét, egyetlen lövéssel. A nő szerint a lánya testébe beköltöztek az idegenek, és meg akarta tőlük szabadítani a gyermeket. Az orvosok megállapították, hogy Elizabeth mentálisan instabil főként azért, mert folyamatos drogfogyasztó: metamfetamint, marihuánát és amfetamint is találtak a szervezetében.  Valószínűleg akkor is drog hatása alatt állt, amikor a borzalmas tettét elkövette, ügyvédje legalábbis ezzel védekezik.

Természetesen a másik, 3 éves gyermekét elvették a nőtől, aki azóta kórházi megfigyelés alatt áll. A gyilkosságon kívül gyilkossági kísérlettel, lőfegyverrel való visszaéléssel, metamfetamin birtoklásával is vádolják.

Life.hu