Home Hírek A bangori rendőrség Stephen Kinget hívta egy ördögi autó ügyében

A bangori rendőrség Stephen Kinget hívta egy ördögi autó ügyében

2836
0
Megosztás

Maine államban Bangorban megakadtak egy nyomozás során, ezért Stephen Kinget hívták, hogy segítsen megoldani az ügyet, amelynek középpontjában egy démoni autó állt. A hatóságok bizony úgy döntöttek, hogy felveszik a kapcsolatot a sikeres íróval. Ugyan azt mondták, hogy nem egyszerű feladat együtt dolgozni az íróval, de reménykednek abban, hogy a szerző új megvilágításba helyezi az egész ügyet, amelyben egy nő veszítette az életét.

Az ügy klasszikus gázolásos esetnek tűnt, de az autó nem hagyott maga után nyomokat. Az áldozatnak ugyan volt pasija, de sziklaszilárd alibival rendelkezik a gázolás éjszakájára és eddig semmilyen bűncselekményt nem követett el. Szóval így nincsen indítéka, sem lehetősége a gyilkosságra. Stephen King megoldási javaslata bizony az volt, hogy az autót lehetségesen megszállta egy sorozatgyilkos szelleme.

Az ünnepelt író és Maine állambeli lakos már számos ügynél segédkezett a rendőrségnél. Máskor egy telekinetikus képességekkel rendelkező tinit segített lefülelni,a ki lerombolta a helyi középiskola tornatermét, majd pedig egy idős gondozó ügyét, aki egy egész város lakosságát akarta vámpírrá változtatni.

A rendőrség szerint King új nyomokra mutatott rá, amelyet a hatóságok nem vettek észre. King teljesen elkápráztatta a rendőrséget gondolatmenetével. Elkezdett beszélni azokról az esetekről, amelyek 60-70 évvel ezelőtt történtek az autóval kapcsolatban.

Hamarosan az is kiderült, hogy a gyanús jármű Randall Flagg nevére van regisztrálva, mire Stephen King lefehéredett arccal jelentette ki, hogy az összes eddigi ügye között kapcsolatot talált.

Bizzarium