Home Hírek A Bermuda-háromszögben tűnhetett el két amerikai tini

A Bermuda-háromszögben tűnhetett el két amerikai tini

196
0

15x1Két ame­ri­kai fiú ta­valy jú­li­us­ban ha­jó­zott ki egy hor­gász­tú­rára, azóta semmi hír róluk. Most azon­ban meg­ta­lál­ták a ha­jó­ju­kat, rajta egyi­kük te­le­fon­já­val. Perry Cohen és Austin Stephanos Dél-Floridából hajózott ki, hogy horgásszon egyet.

Most azon­ban meg­ta­lál­ták a ha­jó­ju­kat, rajta egyi­kük te­le­fon­já­val. Perry Cohen és Austin Stephanos Dél-Floridából hajózott ki, hogy horgásszon egyet. A parti őrség két nappal később még látta a hajójukat, de azóta, több mint kilenc hónapja, semmi hír nem érkezett, egészen mostanáig.

Szombaton jelentették be, hogy 160 kilométerre Bermuda partjaitól megtalálták a hajót.A jármű fedélzetén találtak egy iPhone-t is, ami Austin Stephanosé volt. A család bízik abban, hogy a telefonon található adatokból kiderülhet, mi történt a gyerekekkel.A fiúk egyébként tapasztalt hajósok voltak a szülők szerint, akik még most sem adták fel a reményt, hogy még életben vannak.

620x0

A jármű fedélzetén találtak egy iPhone-t is, ami Austin Stephanosé volt. A család bízik abban, hogy a telefonon található adatokból kiderülhet, mi történt a gyerekekkel. A fiúk egyébként tapasztalt hajósok voltak a szülők szerint, akik még most sem adták fel a reményt, hogy még életben vannak.

ripost.hu