Home Cikkek A bolygónkat 22 faj kolonizálta? Ősi iratok mesélik el az emberiség kozmikus...

A bolygónkat 22 faj kolonizálta? Ősi iratok mesélik el az emberiség kozmikus eredetét!

2161
0
Megosztás

Az andromédabeliek szerint az Univerzum 21 milliárd, a Föld bolygó pedig 7.5 milliárd éves. És ez cska egy dolog az elfeledett sötét múltból…

Alex Collier ?Letters from Andromeda – Defending Sacred ground? című könyvében számtalan érdekes dolgot leír arról, amit az emberiség nem tud a múltjáról, de az ősi írások és legendák által mégis megismerhető.

A Föld bolygót kezdetben 22 faj kolonizálta. Ezek közül 17 humanoid, a többi rovarszerű, növényi és hüllő fajú volt. Fehér bőrű emberi kolóniák elsőként Mu és Poszeidia kontinensein voltak.

A földönkívüliek kezdetben ásványokért és természeti erőforrásokért is jöttek a Földünkre. Ilyne volt az arany, amit az Anunnakik bányásztak hihetetlenül nagy méretekben az ősi Földön.

Az andromédabeliak szerint az Univerzum 21 milliárd, a Föld bolygó pedig 7.5 milliárd éves. Azonban meg kell jegyzeni, hogy a fizikalitás értelmezése másképpen működik a különböző földönkívüli fajoknál.

A fejlett civilizációk értelmezése szerint az univerzum valódi kezdete a gondolat/koncepció megteremtődésével kezdődik. Vagyis először van a gondolat, majd ezt követi a manifesztáció a különböző szinteken és méretekben, le egészen a fizikai anyagba, a 3D-be érkezve. A mi tudományunk ugyanis csak ezt képes érzékelni és mérni.

A tér és időérzékelésünk meghatározza a hitrendszerünket is, a mi fókuszunk pedig leginkább csak a fizikai valóságra koncentrálódik. Sok földönkívüli civilizáció viszont nem így méri az időt, és emellett különbözőképpen értelmezik és magyarázzák az örök érvényű igazságokat is.

A 4D első szintjén meg lett engedve, hogy gondolataink erejével létrehozzunk egy alacsonyabb frekvenciájú valóságot, ebben egyébként nagyon sikeresek voltunk. A 4D ezen szintjén 3 hatalmas ?energiazseb? teremtődött meg.

Ezekbe fény került és a zsebek egyre csak telítődtek, és már nem bírtak el több fényt és gondolatot, így aztán minden, amit teremteni akartunk, manifesztálódott. Ekkor ezek a zsebek belerobbantak a térbe és időbe, ezáltal megteremtve azt, amit ma fizikai univerzumnak hívunk.

A fekete lyukak azok az ablakok, ahonnan ezek a robbanások eredetileg érkeznek. Az andromédabeliek szerint ezek tulajdonképpen portálok más Univerzumok dimenzióiba. Mindannyian teremtői vagyunk a létezésnek, hiszen azt a kollektív tudatosságunk hozza létre.

Emellett mindannyian más univerzumokból és/vagy gondolati dimenziós síkról származunk.

Ott mindannyian összejövünk, hogy létrehozzunk egy másik, különálló, de nagyon különböző fizikai és spirituális sűrűséget pontosan úgy, ahogyan más sűrűségű testekhez másmilyen tiszta energiák tartoznak.

TÖBB EZERMILLIÁRDNYI LÉLEK DÖNTÖTTE EL, HOGY ELHAGYJA A FORRÁST ÉS TEREMTENI KEZD! 

A Létezés felállította a szabályokat ehhez a kísérlethez és mi mindannyian elfogadtuk azokat. Senkit sem kényszerítenek erre, hiszen a szabad akarat mindenek felett áll.

A teremtés alkalmával mind ott gyülekezünk a saját portálunknál (fekete lyuknál). Minden portálnak saját meghatározott evolúciós pozíciója vagy útja van, ezért is mondják, hogy ahány lélek, annyi út / ösvény létezik. Mindannyian más utat választunk, de alapvetően 3 csoportba sorolódunk:

  • 1.csoport – akik a 4D-ben maradnak és onnan fejlődnek felfelé
  • 2.csoport – azok a lelkek, akik bolygók, holdak, csillagok, napok, állatok és más létformák lesznek
  • 3.csoport ? ezek a lelkek a 3D-be kerülnek, és valódi hordozói lesznek a szellemnek fizikai

formában megtestesülve.

E csoport tagjainak az evolúciót a második csoporttal kell kezdenie és fejlődnie egészen a 3D-ig, majd még annál is feljebb.

Ez nem jelenti azt, hogy az ember vagy más tudatos fizikai lény jobb bármelyik más létformánál, az emberiség ráadásul amúgy sem létezhetne az ?1. és 2. királyság? erőfeszítése nélkül.

A végső konklúzió egyértelmű:

Minden univerzum egy külön élő organizmus, egyfajta lélek, Isten elméjében.

Az emberiség még nem érett meg arra, hogy minden aspektusát megértse ezeknek a dolgoknak, de idővel, amikor majd szintet lép a fajunk, minden kikristályosodik számunkra.

Avilagtitkai