Home Hírek A chemtrail nem összeesküvés elmélet, hanem valóság

A chemtrail nem összeesküvés elmélet, hanem valóság

194
1
Megosztás

gyilkoló-kibocsátásA svédek beismerték, hogy az égen látható kondenzcsíkoknak tűnő ?fátylak? mérgező vegyicsíkok. A hosszú ideig el nem tűnő kondenzcsíkokat felségjel nélküli, szuperszonikus repülőgépek ?karcolják? az égre világszerte.

A Svéd Zöld Párt vezetője Pernilla Hagberg bejelentette, hogy a hosszú ideig az égen maradó repülőgépek által kibocsátott csíkok nem másak, mint vírusok, vegyi anyagok és fémek mérgező keveréke. Közölte a  svéd Katrineholms Kuriren lap.

Hagberg úgy nyilatkozott, hogy a harcot nem fogja feladni a chemtrail ellen folytatott küzdelmében. Az ajánlott videó sok mindent elmond. A magyar feliratot a jobb alsó sarok klikkjével érhetjük el. Hagberg elmondása szerint a tevékenység a CIA, az NSA és a svéd kormány kartellének következménye, aminek az a célja, hogy aeroszol permetezéssel direkt módon változtassanak a légköri körülményeken. A légkörbe kibocsátott anyagok különböző vírustörzseket is tartalmaznak az alumínium, bárium és stroncium mellett. Ezek a káros anyagok bekerülnek a vízlelőhelyekbe és a talajba egyaránt. A káros tevékenység bolygó szerte működik.

Az olyan emberek, akiket érdekel a globális probléma tudják, hogy a repülőgépek által húzott kondenzcsíkok hamar eltűnnek, de a chemtrail gépek után a csík órákon keresztül is fent marad gyönyörű egünkön. A gyilkoló gépek valódi kondenzcsíkjai (amelyek az égéstermék eredményei, normál esetben hamar eltűnnek) hosszú órákon át fent maradnak és a káros anyag szép lassan eléri a föld felszínét. Erről szól a videó is, amely a problémát bemutatja. Végre felbukkan a fősodratú médiában is a nagy probléma, ami a világot ?behálózza?. Mellékesen megemlítjük, hogy a múlt héten hazánkban egy rádióműsor foglakozott a témával a szabad beszélgetések, vélemények tükrében.

chemtrails_satphoto_rhone_fr

?Nagyszerű látni, hogy egy politikus is felhívta a nyilvánosság figyelmét erre a problémára, és megerősíti a téma hitelességét a főáramú médiában? ? írja a JG Vibes Hagberg nyilvános beszédéről a The Intel Hub. A háttérhatalom természetesen előre kidolgozott válaszokkal áll elő. Kulcsmondataiban a Föld megmentése is szerepel. Tudni való dolog, hogy a Bill & Melinda Gates Alapítvány és az ENSZ, fizeti a társaságokat, amelyek végrehajtják a gyalázatot. Ők elismerik azt a tényt, hogy a jelenség nem repülőgépek által kibocsátott kondenzcsíkokból származik.

Szerintük a vegyi permetezés fogja bolygónkat megmenteni a végső pusztulástól. Ezek a kijelentések a gondolkodó emberek számára mind ismertek ? és immár lerágott csontok. A háttérhatalom megmagyarázza a tevékenységet azokkal az ürügyekkel, hogy a napsugarakat vissza kell verni az égen szétpermetezett fém részecskékkel. Így el lehet érni a bolygó átlaghőmérsékletének csökkentését. Ezzel ellensúlyozzák a sarki jégsapkák ?olvadását?.

Hagberg úgy nyilatkozott, hogy a harcot nem fogja feladni a chemtrail ellen folytatott küzdelmében. Az ajánlott videó sok mindent elmond. A magyar feliratot a jobb alsó sarok klikkjével érhetjük el.

1 COMMENT