csütörtök, január 17, 2019
Home Hírek A chemtrailok léte mostmár nem öszeesküvés elmélet, hanem tény

A chemtrailok léte mostmár nem öszeesküvés elmélet, hanem tény

826
11
Megosztás
522042_346553632095760_931270656_n.jpg
539128_346553615429095_460224472_n.jpg554677_346549112096212_1969586329_n.jpg

260565_346553655429091_2123035639_n.jpg

Nos, a honlapot megnézve, egy természetvédõ szervezetrõl van szó. Egy amerikai szervezetrõl. De mit keres egy amerikai természetvédõ szervezet itt, Közép Európában? Nézzük meg mit írnak a Rólunk lapon, nagyvonalakban:

A szervezetet 1905-ben alapította az USA mezõgazdasági minisztériuma. A Forest Service a nyílt természeti övezeteket kezeli nemzeti parkokban és füves területeken.

Gifford Pichot, a szervezet elsõ vezetõje összefoglalta a célt: minél több jót adni minél több embernek hosszú távon.

Habár a Forest Service része a Mezõgazdasági Minisztériumnak, a költségvetését külsõ és más szervezeteken keresztül kapja, melyet a kongresszus és az elnök szabályoz.

A Forest Service kilenc régióval mûködik együtt az országon belül. Biztonsági okokból nem közlünk részletes információkat elérhetõségeinkrõl.

20110302_foreserservice.jpg

A leírás is arra utal, hogy a szervezet belföldi, melynek semmi köze nincs más országokhoz. Megtévesztésrõl lenne szó? Vagy a Forest Service valójában egy fedõszervezet, amely a háttérhatalom alatt mûködik és ezen keresztül gyártják le a vegyi permetet is?

Mert ez olyan, mintha mondjuk az E-misszió magyar természetvédelmi egyedület gépei (ha lennének) jelennének meg Amerikában. A vegyi permetezés vezénylése és politikai háttere minden bizonnyal bonyolultabb mint gondolnánk, így sok apró darabot kell összeraknunk.

A Forest Service alapdokumentuma itt található.

vilaghelyzete / paranormal

11 COMMENTS

 1. Egy kis magyarázat a képekre:
  Rákerestem a repülõk farkán látható jelzésekre, és megtaláltam a AFR 47318-as jelzést. -link-
  Ez egy Lockheed C-130 Hercules gép,a mirõl itt bõvebben lehet olvasni: -link-
  A lényeg, hogy kitûnõ teherszállító és üzemanyag utántöltõ volt mindig is. Továbbá, rendszeresen használják erdõtüzek oltásánál is, hiszen nagyon nagy tartályokat lehet elhelyezni benne. Elkezdtem hát keresgélni, számtalan video van, ahol éppen töltenek másik gépet, vagy éppen ahogy tüzet oltanak. Ééééés itt találtam rá az egyik itteni képre: -link-
  A cikkbõl,de fõleg a kép aláírásából kiderül, hogy mit is tuszkolnak be a gépbe, egy olyan tartályrendszert, ami elég nagy mennyiségû tûzálló anyaggal van feltöltve, és ezek akadályozzák meg a lángok terjedését.
  Mûködés közben:
  -link-
  -link-

  Tehát be is zárult a kör…íme a kapcsolat a gépek, a betuszkolt tartályok és az US forest service között.
  Csak kicsi kutatómunka kell hozzá.

  Idõ közben megtaláltam az eredeti képet:
  Jó, nem pont ugyanaz, de ez bizony ez a kép:
  -link-

 2. Gabee, láthatod a linkeket, 2 képet megtaláltam a 4-bõl, és egyik sem Horvátországban készült.
  Az egyikben írják is, h jún 23-án már 4-et is aktiváltak, és vetettek be erõdtûz miatt USA-ban. Másikban egy teljesen másik szögbõl készült kép alatt olvasható, h jún 24-én készült, szintén erdõtûz miatti bevetésen.
  De a nationalguard.mil oldalon látható kép (ami itt is az egyik) 2007-es, tehát nem is mostani, nem is horvátországi.

 3. valahol láttam képet egy lezuhant chemtrail repcsirõl bár lehet nem volt igazi. de az nem ilyen volt, azon nem volt semmi matrica, jelzés csak a farkán egy (talán) pentagramma.

 4. Le lehetne már állni ezzel a chem trailezéssel.. Akár hányszor jön fel ez a téma mindig csúfos kudarcot vallanak a hívõi vagy azért mert fogalmuk sincs az elemi fizikáról vagy azért mert a repülésrõl nem tudnak semmit vagy azért mert minden szart elsõre benyalnak és sosem gondolkodnak mielõtt valamire ráhúzzák a chem trail elméletüket…..

 5. Gery22 Értem ezt a videót de mi bizonyítja hogy nem az agyon iparosodott környezet az ami miatt ennyi retek van az esõvízben? Miért a repülõket kel elõvenni? Miért nem gyárak káros anyag kibocsátását nézegetjük ahelyett hogy azt hisszük hogy a 11 km magasan repülõ gépekbõl eregetnek bármit is? Meg mi az hogy csíkozzák az eget? Nem tûnik fel senkinek hogy azokon a napokon amikor csíkos marad az ég akkor az összes gép csíkja megmarad? E szerint aznap megszûnik a polgári légi közlekedés és csak permetezõ gépek repkednek semmi más? Olyankor egyszerûen a légkör odafenn olyan telített párával hogy az ami a hajtómûbõl jön ki már nem nyelõdik el a levegõben így kifagy és ott is marad… (harmatpont, abszolút/relatív pára tartalom, ha valaki utána akarna nézni mert nem tanult ilyesmit)