csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek A CIA titkos tudatmanipulációs kíséretei, avagy a paranormális divízió

A CIA titkos tudatmanipulációs kíséretei, avagy a paranormális divízió

852
0
Megosztás

A hidegháborús időszak alatt az amerikai titkos szervek, így a CIA is mindent megtett azért, hogy hasznosítani tudják a paranormális képességekkel rendelkező embereket.

Titkos parakísérletek a hidegháború alatt

A hidegháború elképesztő versenyt hozott ki nem csak az emberekből, és nem csak a különféle nemzetekből, de a két főbb hatalmat még egy látványos, történelmi jelentőségű űrversenyre is késztette.

Sokan nem tudják azonban, hogy a színfalak mögött zajlott egy másik verseny is. Minden áron meg akarták tudni, hogy a másik fél mire készül, és ezért bármire hajlandóak voltak.

1

Olyannyira bármire, hogy rengeteg titkos jelentés szól arról, hogy Amerikában a CIA olyan titkos kísérleteket végzett, melyben a paranormális jelenségeket kutatták, és különleges mentális képességekkel rendelkező embereket tanulmányoztak.

A CIA többek között még a telepátia képességét is komolyan kutatta, és rengeteg olyan embert hívtak be, akikkel egy titoktartási szerződést írattak alá, majd elkezdték letesztelni képességeiket.

A CIA újraminősített, de nemrég előkerült iratai között ezekről rengeteg bizonyítékot találunk, a titkos szolgálat tehát valóban kísérletezett a paranormális világgal.

Csillagkapu program

Az egyik leghíresebb, és legnagyobb szabású ilyen program volt a Csillagkapu program, amit a CIA 1978-ban indított útjára.

Ez a program szigorúan titkos volt, és csak kevés résztvevő ismerte a projekt valódi és teljes célját.

2

Ennek keretében lelki jelenségeket kutatták, így azzal is kísérleteztek, miként lehet a pszichikai képességeket a hírszerzésben is felhasználni.

A Csillagkapu fájljai a közelmúltban váltak elérhetővé a CIA Records Search TOOL (CREST) adatbázisában, amely összesen nagyjából 930 ezer újraminősített dokumentumot tartalmaz, megközelítőleg 12 millió oldalon.

Tárgyakat is mozgattak

“Egy program létrehozása pszichoenergetika felhasználásával, hírszerzési alkalmazásra” – áll az egyik Csillagkapuhoz köthető, ma már elérhető dokumentum papírján.

Ez a különös jelenség nem mást jelent, mint a tudattal irányított energiacserét.

Fel szerették volna mérni a jelenség hatásmechanikáját, és azt, hogy hogyan is lehetne alkalmazni majd a hírszerzés során.

3

Többek között azt is megfigyelték, hogy egyes alanyok hogyan voltak képesek ezt a pszichoenergiát gondolatolvasásra használni. Némelyik páciens igen jó eredményeket ért el, olyanokat, melyet nem lehet statisztikailag a véletlenszerűséggel megmagyarázni.

Mások egyes speciális jelentések szerint még arra is képesek voltak, hogy tárgyakat mozgassanak anélkül, hogy hozzájuk értek volna. A vizsgálati eredményekből úgy sejtették, hogy erre telepátiával, a tudatuk erejével voltak képesek.

Egy ízben még egy fémet is sikerült puszta gondolatokkal meghajlítani, szigorú megfigyelés keretei között, vagyis a csalás gyakorlatilag teljesen kizárt volt.

4

A CIA részlegét azonban mégis bezárták idővel, senki sem tudja pontosan, hogy miért.

Ugyanis igen ígéretes eredmények születtek. Sokak szerint azért lett leállítva végül a projekt, mert a “technológia” túl megbízhatatlan volt, hiszen embereken alapult, ezt pedig nem engedhették meg maguknak a hidegháborús nyomás alatt.

Mások pedig úgy gondolják, hogy ezen bizarr kísérletek még ma is folyhatnak, csak már egy világtól elzárt helyen, az emberek tudta, vagy halvány sejtése nélkül.

avilagtitkai.com