Home Paranormális jelenségek A dartfordi temetö

A dartfordi temetö

0

A Dartford temető körül rengeteg történet kering, ami évről évre turisták ezreit vonzza magához. A következő történetet egy szemtanú meséli el: Abban az időben középiskolás voltam. A barátaimmal kalandot kerestünk Halloween éjszakáján és a választásunk a Dartford temetőre esett, ami Green Lake-ben volt.

A temető csak 20 percre volt, ezért úgy döntöttünk, hogy este 10 körül elmegyünk, és átvizsgáljuk a helyet. Miután megérkeztünk, nem volt semmi különös a temetőn. A két barátommal besétáltunk, és az egyetlen fényforrás a sírköveken tükröződő holdfény volt.

Volt ott egy mauzóleum, amiben állítólag olyan gyerekeket temettek el, akik gyermekbénulásban haltak meg. Ahogy sétáltunk, ráléptem egy sírra, és egy jéghideg tapintást éreztem a lábamon. Mintha megragadott volna. Feliratot kerestem a sírkövön, de az már túl kopott volt ahhoz, hogy olvasható legyen.

dartford2

Amikor odaértünk a mauzóleumhoz, úgy döntöttünk, hogy ráülünk. A legenda szerint ha valaki ráül, lelöki valami láthatatlan onnan. Csak a barátom, Josh és én tudtunk erről a próbáról. Üldögéltünk, rágyújtottunk, és kezdtünk csalódottak lenni. Úgy döntöttünk, hogy lelépünk. Ahogy Josh és Én leugrottunk, azt láttuk, hogy a barátunk nagy hévvel esik le a sírról, mintha valaki lelökte volna. Nagyon megijedt és mondta, hogy ne szórakozzunk, mert egyáltalán nem vicces. Mi győzködtük, hogy egész végig előtte álltunk, lehetetlen, hogy mi löktük volna le. Milyen érdekes, hogy pont az a személy érezte, hogy valami lelöki a sírról, aki nem is tudott a próbáról. Elmeséltük neki az egészet, és eléggé meg volt ijedve.

trueway.hu