Home Paranormális jelenségek A Déli-sark anomáliái

A Déli-sark anomáliái

0

A közelmúltban több olyan, a Déli-sarkon készült videó is felkerült az internetre, melyek szokatlan csillagászati anomáliáról tanúskodnak. 2011 júniusában például a Napon kívül feltűnt még valami az égen, aminek nem kellett volna ott lennie. A Niburu, egy másik Nap, vagy valami egészen más állhat a háttérben?

Dr. Mark Sircus kirándulásokat tett az Antarktiszra, a Neumayer kutatóállomásra, mely egy környéket folyamatosan pásztázó videokamerával is rendelkezik, és bizony elég nehéz elhinni azt, amit ott látott. Innen, a déli sark ezen pontjáról jól látható, ahogy a különböző égitestek közelednek a Naprendszer pályasíkjához képest délre eső területein.

Az antarktiszi Neumayer kutatóállomást az Ekström-selfjégen azért hozták létre, hogy a geológiai, meteorológiai megfigyeléseket és légköri méréseket végezzen, ugyanakkor logisztikai bázisként is működik.

A kamera által rögzített felvételen 2011. július 28-án reggel 10:40-nél egy fénykitörés látható, amely a távolból sugárzik és egészen az állomás megvilágított bal oldaláig ér. Az égitestek ugyan a szokott módon lenyugszanak, de a videón fellelhető egy olyan jelenség, amelyet minden nap észlelnek napnyugta után: egy ismeretlen fényforrás jön fel a horizonton, amely időnként pulzálni szokott.

Az azonban egyértelműen megállapítható, hogy nem a mi Napunk látható a felvételen, mert teljesen eltérő módon világítja be a tájat. Egy július 14-i felvétel szintén sok érdekességet tartalmaz. Három szkafanderes alak látható rajta, akik a fényforrás megjelenésekor az égre mutogatnak.

Dr. Mark Sircus nem tudja mire vélni a dolgot. A fényforrásra, amely felragyog az égen és bevilágítja az egész tájat, nincs magyarázat. Ebből a szögből ráadásul nem látható a Nap, maximum a felkelő Nap fényét lehetne észlelni reggeli 8:15-kor.

A Déli-sarkkörnek ezen a részén csak néhány nap van az évben, amikor nem süt a Nap. A felvétel napján készült felvételen a Nap már 16:00-kor lement, tehát az a fényforrás amit láthatunk rajta bizonyos, hogy nem a Nap.

Egyes kutatók szerint már teljesen más a Föld keringési és mágneses tengelye melyet nem csak az állatok, hanem mi is megérzünk már. A Naprendszerben mostanában egyébként is sok furcsaság történik, néhány ezek közül: a Nap aktivitás emelkedése, a Vénusz fényerejének megnövekedése, Jupiter megerősödött aktivitása, a Mars légkörének gyors növekedése, vagy az Uránusz és a Neptunusz pólusainak felcserélődése.

Lehet, hogy a felvételen a Niburu látható, amely a Szíriusz-rendszerből szakadt ki, és Föld/Napközelséget éppen 2012/13-ban éri el? Ezt a bolygót legfőképp a déli féltekén észlelhetik, ott is az infravörös tartományban, mert a Niburu energiájának intenzitása az infravörös spektrumban teljesedik ki, ezért sem lehet látni mindig, kivéve ha a napszél megvilágítja.

A Niburu a csillagászat egyik rejtélye, melyet 1983-ban rögzített az IRAS infravörös távcső és azóta is titkolnak. Egyes UFO kutatók szerint a Hubble űrtávcsőt is eredetileg a Niburu megfigyelésére állították fel. Sokan a globális felmelegedést is csak kitalációnak mondják, mivel a tudomány már az ötvenes években tudta, hogy a Nap folyamatosan melegszik és a felmelegedés nem a környezetszennyezésben, hanem a Nap tevékenységében keresendő.

Ha pedig Földünkön pólusváltás történik, azaz a mágneses mező eléri a nullponti energiát, akkor minden ami az élet feltételeit biztosítja, megszűnhet. Mindezt az állatok már régóta érzékelik, gondoljunk csak a tömeges madár vagy halpusztulásokra. A földön afrikai és dél-amerikai és polinéziai természeti népek, akik a világtól elzárva élnek, tökéletesen tisztában vannak ezzel az eseménnyel, akik spirituálisan már felkészültek erre.

Egyes csillagászok szerint maga a Nap is átalakuláson megy keresztül, amely kihat a Naprendszer összes bolygójára. Tehát nem csak a Földre, hanem jól láthatóan – melyet megint tagadni próbálnak – az óriásbolygók felhőzetének teljes átalakulására, sőt színképváltására is. Egyes csillagászok szerint a Jupiter is egy olyan átalakulás jelét mutatja, amely a csillaggá alakulás iránya felé mutat, így feltehetőleg most ennek a folyamatnak a közepén vagyunk, melyet egy 2011. május 28-29-i hawaii kettős-Nap-felvétel is alátámaszt. Ezen a felvételen valószínűleg nem a Nibiru, hanem a Jupiter pulzálása látható alacsonyabb dimenzió-tartományban.
A Naprendszer átalakulása tehát a Nappal kezdődik, majd folytatódik a többi bolygóval, mígnem a Naprendszer átlép egy magasabb dimenzióba, ez a szint pedig megmarad az alacsonyabb energiák, alacsonyabb rezgésű tudatok számára.

Michelle Maria képe a Pixabay -en