Home Hírek A fél világ megdöbbent azon, amit ez a tajvani mágus előadott –...

A fél világ megdöbbent azon, amit ez a tajvani mágus előadott – Ha ez nem paranormális, akkor már semmi

352
0

will-tsai-mágus mágia bűvész érme kártya rózsa szirom teleportálás paranormális video illúzió-2017-új világtudatWill Tsai tajvani bűvész megdöbbentette a teljes nézőközönségét, és álló ovációval ünnepelték a bírák és a jelenlévők, miután egy hihetetlen illúziót mutatott be az “America’s Got Talent” (AGT) című tehetségkutató műsor élő adásában pár nappal ezelőtt. Az AGT egy amerikai sorozat az NBC televíziós hálózaton, amelyben énekesek, táncosok, mágusok, komikusok és mindenféle korosztályú előadók versengenek a meghirdetett egymillió dolláros fődíjért.

A mutatvány előtt a műsor egyik bírája, Simon Cowell megkérdezte Tsait: “Oké Will, ez olyasmi, amit még soha nem láttunk?” Tsai azt mondta: “Soha nem csináltam még senki másnak. A műsor kedvéért hoztam létre.”

will-tsai-mágus mágia bűvész érme kártya rózsa szirom teleportálás paranormális video illúzió-2017-új világtudat
Tsai a mutatvány alatt kártyákkal, érmékkel és rózsaszirmokkal dolgozott, amiről azt mondta, reméli, hogy életének fordulópontja lesz. Tsai produkciója annyira lenyűgözött mindenkit, hogy Cowell később azt mondta: “Ez volt a legjobb varázslat az AGT történetében!” Tsai elmondta, hogy az AGT produkciós csapata hívta meg őt a showra, és úgy érezte, hogy ez egy jó lehetőség a számára. Eredetileg egy másik trükköt akart bemutatni, de a Japánból szállított kellékekkel kapcsolatban probléma merült fel az Egyesült Államok Vám- és Határvédelmi Hivatalánál, ezért a műsorát egy érme mutatványra változtatta.

A 33 éves Tsai 15 éves korában emigrált Kanadába a családjával. A családja abban az időben anyagi nehézségekkel küzdött, ezért három részmunkaidős állásban kellett dolgoznia, hogy segítsen megoldani a problémákat – mondta Tsai. Egy nap véletlenül meglátott egy utcai bűvészt, amikor elhatározta, hogy ő is mágus lesz. 13 évnyi önálló tanulást követően jutott el oda, ahol jelenleg tart.

A mutatvány alatt Tsai tajvani 10 dolláros érméket használt mint fő kelléket. A mutatvány elején azt mondta: “Szeretem a virágokat, mert arra emlékeztetnek, milyen gyönyörű az élet, de egyben törékeny. És ez az, amiért minden másodperc számít. A dolgok nagyszerű rendjében az élet egy szempillantás alatt megtörténik. Tehát az elkövetkező néhány pillanatban ne pislogjanak!”

https://www.youtube.com/watch?v=gniaKsW8HPA

Elmondta, hogy az előadásának lényege az volt, amit a műsor alatt mondott, és a vizuális mágia csak egy segédeszköz. A virágok az élet törékenységét reprezentálják, a pénz pedig az értéket képviseli. Sok ember elfelejti élvezni az élet szépségét, miközben az értékeket hajszolja, mondta.

Akkor következzen a mutatvány, amit képtelenség megmagyarázni.

https://www.youtube.com/watch?v=3tiML3htyZ0

Az alábbi videóban a mutatvány lassítva látható, ami végképp zavarba hozza az emberi elmét.

ujvilagtudat.blogspot.hu