Home Megmagyarázhatatlan A fiú a Marsról

A fiú a Marsról

0

A Volgográdból származó Kiprijanovics nem csak egy tipikus csodagyerek. Bár kiváló memóriája, nyelvtudása és matematikai képességei nem szokatlanok a tudósoknál, az, hogy állítása szerint honnan szerezte tudását és képességeit, különösen szokatlanná teszi az esetét.

A beszámolók szerint Kiprijanovics azt állítja, hogy egy olyan személy reinkarnációja, aki egykor a Mars bolygón élt egy nukleáris konfliktusban elpusztult civilizáció tagjaként.

Azt is állítja, hogy fajának néhány tagja a mai napig életben van a vörös bolygón, és jelenleg azon dolgoznak, hogy a katasztrófa után újjáépítsék társadalmukat.

Állítása szerint az ő célja a Földön az, hogy segítsen abban, hogy ugyanez ne történjen meg itt.

Bár könnyű Kipriyanovich állításait túlságosan élénk fantáziájának tulajdonítani, nem tagadható, hogy képességei és tudása messze az átlag felett van.

Édesanyja szerint már kétéves korában elsajátította az olvasás és a rajzolás képességét, és kisgyermekként mindig is élénk érdeklődést mutatott a Mars és az űrkutatás iránt. Amikor elkezdte az iskolát, tanárait is lenyűgözte az intellektusa.

De vajon tényleg igaz lehet, amit állít? A Mars rendkívül barátságtalan hely, és ha volt is nukleáris konfliktus két háborúzó csoport között, annak ma már nincs nyoma a felszínen. Ráadásul a Marson olyan körülmények uralkodnak, amelyek gyakorlatilag lehetetlenné tennék a túlélést.

Talán egy távoli naprendszer valamelyik másik, távoli világán való életre emlékezik. Az is lehet, hogy a múltbeli földönkívüli életéről szóló “emlékei” a téma iránti gyermekkori rajongásának a termékei.

Valószínűleg soha nem fogjuk biztosan megtudni.

Fotó: YouTube / Project Camelot