Home Összeesküvés elméletek A francia hatóságok újra nyomozni kezdenek az MH-370 ügyében

A francia hatóságok újra nyomozni kezdenek az MH-370 ügyében

0

A francia Légügyi Csendőrség (Gendarmerie of Air Transport (GTA)) folytatja a kutatást bizonyos támpontok mentén. Az, hogy pontosan mi történt a Malaysia Airlines Flight 370-es járatával miután felszállt a Kuala Lumpur Nemzetközi Repülőtérről március 8-án, még mindig a repüléstörténet egyik legnagyobb rejtélye.Július végén a maláj hatóságok készítettek eg zárójelentést melyben közölték, hogy nem tudták megállapítani az MH-370 eltűnásánek valódi okát.

Azzal egyidőben, hogy a nyomozást hivatalosan lezárták, úgy tűnt, hogy a rejtély sosem fog megoldódni.

Most azonban a francia hatóságok ismét megnyitnak egy nyomozást tekintettel arra, hogy négy francia utas is tartózkodott a repülőn.

A Légügyi Csendőrség nyomozói különös figyelmet fordítanak a Földkörüli Inmarsat műhold adatainak megerősítésére, amely követte a gép útját az Indiai Óceánon.

Az MH370-as járaton lévő áldozatok hozzátartozói azzal vádolták meg a maláj kormányt, hogy elfedi, mi történt és továbbra is követelik a szerveket, hogy bocsássanak rendelkezésre minden adatot újabb áttekintésre.

Azzal is támadják a maláj nyomozást, hogy ki akarják zárni az öngyilkos pilóta okozta katasztrófa lehetőségét annak ellenére, hogy a bizonyítékok a repülő kommunikéciós rendszer manipulálására utalnak.

Kérdés marad, hogy vajon a francia nyomozók képesek lesznek-e megtalálni a válaszokat.

News.com.au | paranormal.hu