Home Cikkek A Fülöp szigeteki tájfunt mikrohullámú impulzusok irányíthatták

A Fülöp szigeteki tájfunt mikrohullámú impulzusok irányíthatták

2

nyberg-typhoon-issNéhány kérdés vetődött fel a Fülöp szigeteki tájfun eredetével kapcsolatban. Az alábbi cikkben olvasható illetve a videón hallható okfejtés igen elgondolkoztató, de természetesen sem cáfolni sem megerősíteni nem tudjuk. Sok szó esett már itt az időjárás-módosításról, ami egy nagyon is valós technológia, illetve törekvés, tehát a kérdés nem az, hogy lehetséges-e, hanem, hogy ez esetben mi is történt valójában.

Az egyik rendkívül aktív időjárás figyelő, a Youtube-on Dutchsinse néven ismert felhasználó, igen érdekes videót osztott meg a legutóbbi Fülöp szigeteki tájfunnal kapcsolatban, azt állítva, hogy a viharok keletkezése illetve iránya ember által kibocsátott, jól megfigyelhető mikrohullámú impulzusokkal, sugarakkal hozható összefüggésbe.

Az elmúlt években egyre több információ kerül napvilágra az időjárás-módosító technológiákkal kapcsolatban és számos független oknyomozó, illetve tudós vagy ismert kutató elismerte, hogy a módszer igenis létezik.

Egyikük, Dr. Michio Kaku, elméleti fizikus, aki többek között az alábbi videóban is beszél arról, hogy a tudósok több ezermilliárd wattos lézersugarakat küldenek fel a légkörbe, hogy ezáltal esőfelhőket hozzanak létre és villámlást generáljanak. A módszer véleménye szerint megváltoztathatja a világ erőviszonyait.

Bár Dr. Kaku szerint a lézeres technológia még kísérleti stádiumban van, laboratóriumi körülmények között sikeresen alkalmazzák. Ugyanakkor arról is beszél, hogy az Egyesült Államok már a Vietnámi háború alatt is használt hasonló módszereket, hogy monszunt idézzen elő a vietkongok ellen és nem ők az egyedüli hatalom, amelyik rendelkezik a technológiával.A világ számos alkalommal tapasztalt időjárási anomáliákat a közelmúltban. Ilyenek voltak a Katrina és a Sandy hurrikánok is, amelyekről többen is azt állítják, hogy mesterségesen irányított viharok voltak. Az Időjárás Módosítási Társaság saját weboldalán elismeri, hogy az ilyen módszerek több mint 60 éve léteznek:http://www.weathermodification.org/

?A Weather Modification Association (WMA) 1950-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen megérteni az időjárás-módosítási módszereket és azok hatásait valamint a programok szponzorainak, üzemeltetőinek és a tudományos közösségnek az elvárásait, illetve, hogy biztosítsa a hivatás etikusságát és a szabad információcserét.?

A föld különböző pontjain számos állami létesítmény működik, ahol ?atmoszferikus melegítési kísérleteket? folytatnak. Ezek között több olyan hadműveleti központot és radarállomást találunk, amelyek a ?világ eddigi legnagyobb vihara? a Haiyan tájfun által végigsöpört területen vagy annak közelében vannak.

Dutchsinse olyan adatokat tár fel az alábbi videóban, amelyek szerint a Haiyan tájfun komoly mikrohullámú tevékenységgel hozható összefüggésbe. Szerinte a Zoraida nevű viharrendszer is egy ilyen mikrohullám sugárral irányított jelenség, ami egy nagyon határozott kiindulási és végponttal rendelkezik.

A Dutchsinse által összeállított videó (angol nyelven):

Képek a Haiyan tájfunról:
haiyan-redcross Philippines Typhoon super-typhoon-haiyan nyberg-typhoon-iss haiyan-trees-houses haiyan-stumps haiyan-mounds-debris Haiyan 1470402_610463008988732_1423829952_n
idokjelei /  21stcenturywire.com / youtube
 

2 COMMENTS

  1. A pontosság kedvéért: A Haiyan-tájfun nem a világ eddigi legnagyobb vihara, hanem amióta időjárás-vizsgáló állomások léteznek ez a legnagyobb mért vihar.
    Tájfunok, hurrikánok – azaz trópusi viharok – évente alakulnak ki általában ilyenkor az őszi hónapokban. Nincsen ebben a mostaniban sem semmi szokatlan (csak tragikus), persze bele lehet magyarázni áltudományosan dolgokat.
    Attól, hogy az emberek szeretnék irányítani az időjárást, az nem azt jelenti, hogy már képesek is rá, főleg nem ilyen szinten, hogy létrehozzanak egy trópusi vihart és még irányítsák is. Ahogyan a cikkben is olvasható, Michio Kaku elmondása szerint ez még csak kísérleti stádiumban van, csak laboratóriumi körülmények között működik.
    Mindazonáltal biztos vagyok benne, hogy a nem túl távoli jövőben valóság lehet az időjárás-kontroll, de nem biztos, hogy ennek örülnünk kell.