Home Paranormális jelenségek A gyászoló asszonyt észlelték Kolumbiában

A gyászoló asszonyt észlelték Kolumbiában

0

Egy ijesztő videó jelent meg az interneten, melyen az állítólagos dél-amerikai gyászló asszony látható. A videót több spanyol nyelvű online magazin is megemlítette, amely Cordoba-ban készült és egy női alakot ábrázol egy nagy fa tetején.

Úgy tűnik, mintha az alak mozgatná a karjait, mintha táncolna, vagy valamilyen rituálét végezne.

A háttérben egy kutyát hallunk, amint szomorúan vonyít folyamatosan.

Keveset tudunk a videó eredetéről és annak körülményeiről, de néhány kommentelő szerint a gyászoló asszony (La Llorona) nevű lény látható a videón, amely az egy síró szellem. A hátteréről annyit kell tudni, hogy egy nő amikor rajtakapta férjét egy másik nővel, haragjában belefojtotta két fiát a folyóba, majd magával is végzett. Ezt követően visszautasította a Mennybe lépést egészen addig, amíg meg nem találja két fiának lelkét a Földön. A szellem azóta is kárhoztatva a Földön jár miközben szenved kínjaitól.

Egyesek szerint a szellem egyszer elrabolt egy gyermeket is. A videó annyira megrémisztett egyes lakosokat, hogy félnek elhagyni otthonaikat. A videón persze nem valószínű, hogy a gyászoló asszony látható, mindenesetre különös – ha nem CGI-ról van szó, miért táncolna egy nő egy fa tetején? Ki lehet és hogyan jutott fel oda?

Vagy lehet, hogy csak egy baba amit mozgatnak?

Publimetro | paranormal.hu