Home Cikkek A hét legkísértetiesebb erdő a világon

A hét legkísértetiesebb erdő a világon

356
0
Megosztás

Az erdők bizony lehetnek nyugtató és elképesztően szépséges helyek is. Azonban nagyon sok vadon rejteget félelmetes titkokat. Sokak helyszínül szolgáltak csatáknak, temetkezési helyeknek, épp ezért különleges atmoszférájuk lehet. Most elhoztuk nektek a világ hét legfélelmetesebb erdőjét!

1. Hoia-Baciu erdőség, Románia
A helyiek közül sokan úgy gondolják, hogy ez az erdő bizony portálként szolgál egy másik dimenzióba. A Hoia-Baciu Erdély Bermuda-háromszögeként ismeretes, ahol UFÓ-k, szellemesek és más jelenségek is feltűnnek. Szellemvadászok, parapszichológusok is vizsgálták a helyszínt. Nagyon sokan élnek át extrém szorongást, ahogy belépnek az erdőbe, később pedig álmatlanságot, szomjat, hányingert és gyomorbántalmakat tapasztalnak, akik túl sok időt töltöttek ott.

2. Pembrey erdőség, Wales
Ebben a walesi erdőségben már időszámításunk előtt 400 óta láthatunk emberi tevékenységet. Leginkább a szellemek és a kalózok miatt lett híres, akik állítólag hajókat csaltak a sziklákhoz lámpásaikkal, majd később meggyilkolták őket. De itt zuhant le repülőgép is. Sokak szerint mindezek a lelkek ebben az erdőben rekedtek.

3. Aokigahara erdőség, Japán
Már nagyon sokszor írtunk Japán öngyilkos erdejéről, mivel ez a világ második legnépszerűbb helye az öngyilkossághoz. Az ötvenes évek óta legalább 10-30 ember tűnik el évente az erdőségből, amely állítólag különleges erőkkel bír.

4. Epping erdőség, Anglia
Ez az ősi erdőség Epping közelében hosszú, gazdag történelemre tekint vissza. Az erdőben még a rómaik ellen is harcoltak. Ráadásul itt rabolta ki a híres útonálló, Dick Turpin az embereket. Az Epping erdő közel volt Londonhoz, ezért számos gyilkosság áldozatát ide temették el.

5. Freetown State erdőség, Egyesült Államok
Ez a különleges erdőség Massachusetts államban található a Bridgewater háromszögnél. Az erdőség 1659 óta paranormális jelenségeknek ad otthont. Földönkívüliek, furcsa fények, hatalmas madarak és a jeti is állítólag látható volt az erdőség területén. De emellett gyilkosságoknak és borzalmas rituáléknak is helyszínt adott az erdő.  A helyiek úgy gondolják, hogy indián törzsek átkozták meg a helyszínt.

6. Pluckley “ordító” erdőség, Anglia
1989-ben Pluckley megkapta a világ legkísértetiesebb faluja címet, mivel itt 12 szellemet is leírtak. Erre található a Dering erdőség és a Pluckley erdő is, ahonnan vérfagyasztó sikolyokat lehet hallani egész éjjel. A helyiek szerint egy hegylakó ordít éjjelente, akit meggyilkoltak egy kardviadalban és kiakasztották egy fára.

7. The Fine Barrens, Egyesült Államok
New Jerseyben található ez a félelmetes erdő, ahol a legenda szerint Mrs Leeds életet adott a Jersey ördögnek 1735-ben. A teremtmény rendes emberként született, de hamarosan szörnyeteggé alakult, amelynek kecskefeje volt és denevérszárnyai. A szörnyeteg megölte a szülésznőt, felszállt a kéménybe és eltűnt az erdőben. 1890 óta állítólag sokan látták errefelé.

Bizzarium