Home Cikkek A hét legkísértetiesebb erdő a világon

A hét legkísértetiesebb erdő a világon

810
0

Az erdők bizony lehetnek nyugtató és elképesztően szépséges helyek is. Azonban nagyon sok vadon rejteget félelmetes titkokat. Sokak helyszínül szolgáltak csatáknak, temetkezési helyeknek, épp ezért különleges atmoszférájuk lehet. Most elhoztuk nektek a világ hét legfélelmetesebb erdőjét!

1. Hoia-Baciu erdőség, Románia
A helyiek közül sokan úgy gondolják, hogy ez az erdő bizony portálként szolgál egy másik dimenzióba. A Hoia-Baciu Erdély Bermuda-háromszögeként ismeretes, ahol UFÓ-k, szellemesek és más jelenségek is feltűnnek. Szellemvadászok, parapszichológusok is vizsgálták a helyszínt. Nagyon sokan élnek át extrém szorongást, ahogy belépnek az erdőbe, később pedig álmatlanságot, szomjat, hányingert és gyomorbántalmakat tapasztalnak, akik túl sok időt töltöttek ott.

2. Pembrey erdőség, Wales
Ebben a walesi erdőségben már időszámításunk előtt 400 óta láthatunk emberi tevékenységet. Leginkább a szellemek és a kalózok miatt lett híres, akik állítólag hajókat csaltak a sziklákhoz lámpásaikkal, majd később meggyilkolták őket. De itt zuhant le repülőgép is. Sokak szerint mindezek a lelkek ebben az erdőben rekedtek.

3. Aokigahara erdőség, Japán
Már nagyon sokszor írtunk Japán öngyilkos erdejéről, mivel ez a világ második legnépszerűbb helye az öngyilkossághoz. Az ötvenes évek óta legalább 10-30 ember tűnik el évente az erdőségből, amely állítólag különleges erőkkel bír.

4. Epping erdőség, Anglia
Ez az ősi erdőség Epping közelében hosszú, gazdag történelemre tekint vissza. Az erdőben még a rómaik ellen is harcoltak. Ráadásul itt rabolta ki a híres útonálló, Dick Turpin az embereket. Az Epping erdő közel volt Londonhoz, ezért számos gyilkosság áldozatát ide temették el.

5. Freetown State erdőség, Egyesült Államok
Ez a különleges erdőség Massachusetts államban található a Bridgewater háromszögnél. Az erdőség 1659 óta paranormális jelenségeknek ad otthont. Földönkívüliek, furcsa fények, hatalmas madarak és a jeti is állítólag látható volt az erdőség területén. De emellett gyilkosságoknak és borzalmas rituáléknak is helyszínt adott az erdő.  A helyiek úgy gondolják, hogy indián törzsek átkozták meg a helyszínt.

6. Pluckley “ordító” erdőség, Anglia
1989-ben Pluckley megkapta a világ legkísértetiesebb faluja címet, mivel itt 12 szellemet is leírtak. Erre található a Dering erdőség és a Pluckley erdő is, ahonnan vérfagyasztó sikolyokat lehet hallani egész éjjel. A helyiek szerint egy hegylakó ordít éjjelente, akit meggyilkoltak egy kardviadalban és kiakasztották egy fára.

7. The Fine Barrens, Egyesült Államok
New Jerseyben található ez a félelmetes erdő, ahol a legenda szerint Mrs Leeds életet adott a Jersey ördögnek 1735-ben. A teremtmény rendes emberként született, de hamarosan szörnyeteggé alakult, amelynek kecskefeje volt és denevérszárnyai. A szörnyeteg megölte a szülésznőt, felszállt a kéménybe és eltűnt az erdőben. 1890 óta állítólag sokan látták errefelé.

Bizzarium