Home Cikkek A Holdfelszín alatt rejlik az előző emberiség nyoma?

A Holdfelszín alatt rejlik az előző emberiség nyoma?

2236
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

Talán nem is az ősi idegen civilizációk nyomait, hanem egy előző emberiség hagyatékát, és építményeit rejti a Hold felszíne.

A Holddal kapcsolatban rengeteg legenda és érdekesség kering az emberek között. Vannak, akik szerint a Hold lakott, míg mások szerint azért nem tértünk oda soha vissza, mert valójában meg sem történt.

Rengeteg teória létezik, azt azonban ezen teóriák jó része nem magyarázza, hogy miért találni olykor titokzatos alakzatokat a Holdfelszínen, amik ráadásul a mesterségesség jegyeit viselik magukon.

Ezek a különös ismertetőjegyek szinte egyértelműek. A természet ugyanis soha nem hoz létre derékszögeket, illetve derékszögekből álló alakzatokat.

A Hold felszínét megannyi különös építmény borítja, melyről a NASA nem beszél, holott egyértelműen tudhat róluk. A legtöbb alakzat ? ellentétben a Marson megfigyelhető piramisokkal ? inkább dóm alakú, vagy valamiféle kupola, esetleg torony.

Több olyan óriási tornyot figyeltek már meg a Holdon, melyek úgy néznek ki, mintha adótornyok lennének.

Ezek több kilométeres magasságba emelkednek ki a felszínből, és jellemzően teljesen különválnak a környezetüktől. Senki sem tudja, hogyan kerülhettek oda, de egy biztos. nem a természet művei, és nem is geológiai képződmények.

A Holdon nem csak titokzatos felszíni formák találhatóak, hanem különös fények is,, melyek időnként észlelhetőek is egyes NASA fotókon és felvételeken.

Eleinte gázkitörésekkel magyarázták ezt, azonban később kiderült, hogy a Hold geológiailag szinte teljesen halott, így nem lehetnek ezek a fények gázkitörések.

A legtöbben persze azonnal arra világítottak rá, hogy idegenek műve lehet az egész. Nyilvánvaló lenne, hiszen az ember, és a NASA rejtélyes módon, gyönge kifogások miatt végül azóta sem tért vissza a Holdra, legalábbis emberes Hold missziókkal.

Egy mások elmélet azonban nemrégiben teljesen más tényezőket vett számításba, és egy olyan lehetőséget vetett fel, melybe még senki sem gondolt bele.

Eszerint az is elképzelhető, hogy a Holdon látható mesterséges alakzatok, és ősi városok, dómok, épületek romjai valójában az előző emberiség maradványai.

Senki sem tudja, mikor élhetett pontosan a minket megelőző civilizáció, de abban egyre többen biztosak, hogy az emberiség előtt élt egy másik faj a Földön, mely szintén emberiségnek hívhatta magát.

Ezt rengeteg mostanában előkerülő régészeti lelet is bizonyítja, melyek nem illenek be az emberiség történelmének hivatalos idővonalába.

A Hold a Földből alakulhatott ki, legalábbis ez egy elég valószínű csillagászati elmélet. Egyes feltételezések szerint a Hold a felszín alatt, a mélyebb rétegekben éppen ezrét rengeteg maradványt tartogathat a Föld ősi idejéből.

A Hold mélyén talán rengeteg olyan leletet találnánk, melyek az előző emberiséghez köthetőek.

Sokak szerint a felszíni formációk is hozzájuk köthetőek, és mikro a Földből kiváló kőzetanyag – egy aszteroida becsapódás, vagy más hatására – kialakította a Holdat, rengeteg maradvány maradt fönn, és ezek még ma is megtalálhatóak égi kísérőnkön.

Merőben bizarr elmélet, de aligha lehet cáfolni addig, amíg valaki le nem ás a Hold felszínének mélyére, és be nem bizonyítja az ellenkezőjét. Inkább ennek az ellenkezője az igaz.

A sem a saját korukba, sem az adott területre nem illő régészeti leletek arról árulkodnak, hogy az emberiséget megelőzhette egy másik civilizáció a teremtésben?

Avilagtitkai