Home Összeesküvés elméletek A holnap vezetői

A holnap vezetői

0

Két jó oka van annak, miért nem veti meg minden jámbor katolikus a gazdasági kérdéseket. Nem jellemző, hogy közösen figyelemmel kísérnék ezt a területet, pedig jó katolikusként ez lenne a dolguk. Ezenkívül társadalmi szinten is húzniuk kellene egy vonalat, mert az igazság erősen el van torzítva a tudatos vagy tudattalan Új Világrend ügynökei által, akiknek céljuk, hogy a pokolra küldjék a lelkünket.

Dr. Paul Craig Robert éppen arról ír, hogy a jelenlegi amerikai krízis nem jelenti a kormány végét, sokkal inkább azt, hogy egy állandó egyensúlytalanság van a költségvetésben a kevés bevétel és a sok kiadás miatt. Nem arról van szó, hogy túl sok pénzt áldoznának a nemzetbiztonságra, hanem arról, hogy az évszázadok során Amerika a gyártási tevékenységet az olcsón dolgozó országokba vitte, miközben iparilag hatalmasra fejlődött az ország, alacsony adókkal. Sok pénz elment a lefolyóba, nem beszélve a háborús kiadásokról. Dr. Robert szerint a gyártást vissza kell hozni Amerikába és le kell állítani a háborúkat. Ehhez azonban kormányoldali összefogás kell, amit a Kongresszus nem fog véghezvinni.

Amerika már nem menthető meg szerinte a technológia felelőtlen használata és a környezeti források kimerítése miatt. A közgazdászok sem látják az eredeti problémát, a politikusokat pedig csak az érdekli, hogy megnyerjék a választást, az összeomlás a legvalószínűbb előrejelzés. Csak az menthet meg minket, ha egy sokkal bölcsebb, nálunk jóval intelligensebb vezető lép fel a színre hogy mutassa az utat.

Dr. Robert sötét jövőképet jósol, szerinte nem lenne szabad az igazságról elterelni a figyelmet. A bevételt meg kell növelni azzal, hogy elvágjuk a kiadásokat. A hitel felvétele nem vezet megoldáshoz. közgazdászoknak át kellene gondolni és szervezni a gyártási rendszert. Le kell mondani a külföldi érdekeltségekről, melyek háborúkhoz vezetnek és fel kell adni a privát érdekeltségeket is, melyek befolyásolják a demokratikus választásokat.

De kinek a motivációja az, hogy összedöntsék az amerikai kormányt? Az Új Világrend ügynökei alighanem kemény munkát végeznek, hogy megszűnjön a nemzeti identitás. A közgazdászok nem értik a helyzetet, miközben a megválasztott politikusok megkapják a maguk kis fizettségét azért, hogy hitelbe sodorják az országot, mert odafenn megparancsolták. A nyugati országoknak tehát meg kell szabadulni attól a gondolattól, hogy egy Harmadik Világháborúba sodorják a világot. Már most is azok vannak élen, akik részt vettek a szíriai háborúban, holnap talán már nem csak ott lesz háború…