Home Hírek A kazár maffia még több kísérletet tesz a 3. Világháború kirobbantására a...

A kazár maffia még több kísérletet tesz a 3. Világháború kirobbantására a végső vereség előtt

993
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 10 percig tart

Megjegyzés az olvasóknak: Mivel ezen a héten Bougainville-ben leszek távol a hálózattól, ez a beszámoló a szokásosnál három nappal korábban lett megírva, így nem tartalmazza a legfrissebb híreket. Cserébe azonban bőven lesznek érdekes dolgok, amiről be kell számolni Bougainville-el kapcsolatban a jövő héten.

A kazár maffia még mindig képtelen megérteni a folyamatban lévő történelmi vereségét, és fanatikusan próbálják újra kirobbantani a 3. világháborút, értett egyet több forrás. Az emberiség, vagy legalábbis a Nyugat felett több ezer éve uralkodó kazár maffia még mindig hatalmon van Japánban, Izraelben, Szaúd-Arábiában, Európa egyes részein és az amerikai hatalmi elit egy részében.

Azonban a világhatalom egyensúlya most határozottan ellenük fordul. Ezért a végső vereséggel küszködve nagyon keményen próbálják elkezdeni a 3. világháborút Ukrajnában, a Közel-Keleten vagy Észak-Koreában annak érdekében, hogy megpróbálják megtartani a hatalmat és megvalósítsák azon terveiket, amely az emberiség 90% -ának eltörlését jelenti.

Továbbra is ragaszkodnak ahhoz az illúzióhoz, hogy valahogyan el kell távolítaniuk Donald Trump amerikai elnököt a hatalomból, és így újból megerősíthetik a katonai ipari komplexum feletti ellenőrzésüket. Hatalmuk hiánya Washington D.C-ben nyilvánvalóvá vált a múlt héten, amikor az FBI igazgatója, James Comey nem csak a Trump eltávolításához szükséges bizonyítékokat nem tudta bemutatni, hanem önmagát és a Demokrata Pártot keverte gyanúba. Comey ezt azzal tette, hogy bevallotta, hogy az Obama korszak főügyésze Loretta Lynch megkérte őt, hogy hazudjon azon ténnyel kapcsolatban, hogy Hillary Clinton ellen bűnügyi nyomozás folyik.

http://www.zerohedge.com/news/2017-06-08/comey-admits-ag-lynch-pressured-him-use-clinton-campaign-language-it-gave-me-queasy-

Ezen kívül a vallomásából ismét kiderült, hogy a kazár maffia irányította médiumok, mint például a New York Times, hazugságokat hoztak nyilvánosságra az amerikai elnökválasztásba történt állítólagos orosz beavatkozásról.

A kazár vállalati média azt is megmutatta, hogy mennyire ostoba, amikor nyilvánvaló komolysággal írtak egy “Reality Leigh Winner” nevű NSA kiszivárogtatóról. “Reality Lie Winner” kétségtelenül díjat nyerhetne az NSA-en belül, amiért a legfélelmetesebb hamis híreket gyártja.


Nem csoda, hogy az amerikaiaknak csak 6% -a bízik a vállalati médiában.

http://www.huffingtonpost.com/entry/trust-in-media_us_57148543e4b06f35cb6fec58

A Moszad mottója: “Megtévesztéssel csinálj háborút“, nem veszi figyelembe a fiút, aki farkast kiáltott. Annyit hazudtak és csaptak be sokakat, hogy senki sem hisz már nekik.

Ez az oka annak, hogy a hamis zászlós események azonnal érdektelenségbe fulladnak ahelyett, hogy hisztérikus történetek kapnának szárnyra.

Az Egyesült Királyságban a választások esetében a hamis zászlós londoni merényletek pont a szándékkal ellentétes hatást váltottak ki, melyekkel elfordították a szavazókat a konzervatív miniszterelnök Theresa May-től. May most kénytelen a kreacionista fundamentalista DUP párthoz fordulni, hogy megtartsa a hatalmat. A kazár maffia média most megpróbálja az ő tevékenységét a Brexit elleni győzelemként lefesteni. May ellenfele, a Munkáspárt vezetője Jeremy Corbyn 75%-os negatív lefedettséget kapott ugyanazon kazár médiában, mert olyan dolgokat támogat, mint a 911-el kapcsolatos igazság.

http://www.independent.co.uk/voices/jeremy-corbyn-media-bias-labour-mainstream-press-lse-study-misrepresentation-we-cant-ignore-bias-a7144381.html

http://www.telegraph.co.uk/news/politics/Jeremy_Corbyn/11892383/Jeremy-Corbyn-911-was-manipulated.html

Az angolszász emberek fellázadtak a kazár maffia uralma ellen.

A Kazárok áltatják magukat, ha azt hiszik, hogy Donald Trump meggyilkolása véget vetne ennek a lázadásnak. Az Amerikai Haditengerészeti Hírszerzés jelentése szerint egy Charles McCarry nevű magas szintű bérgyilkos és az ő Pluribus International Corporation vállalata 150 millió dolláros szerződést kötött Trump megölésére női bérgyilkosok segítségével. Ez a “Sorcha Faal” Haditengerészeti Hírszerzési jelentés körülbelül 80% -ban lehet helyes.

http://www.whatdoesitmean.com/index2311.htm

A kazárok sok embert vettek célba Trumpon kívül. A gnosztikus illuminátus Alexander Romanov nagymester elrejtőzött annak érdekében, hogy elkerülje a bérgyilkosokat. E sorok írójának szintén elmondta egy olasz TV-s újságíró a múlt héten, hogy “Meg vagyok lepődve, hogy még mindig élsz, folyamatosan nézem a gyászjelentésedet az újságokban.

Amit nem vesznek észre, hogy ebben a pillanatban megölni olyasvalakit, mint én az olyan lenne, mintha megöletnék azt a gyereket, aki azt mondta, hogy a császárnak nincs ruhája, miután ezt mondta. Pontosan ellentétes hatást váltana ki, mint amit ezen a ponton remélhetnek.

A kazárok egyre féktelenebbül és kétségbeesettebben próbálják kirobbantani a 3. világháborút.

Henry Kissinger a múlt héten megpróbált pénzre váltani 4,3 billiárd dollárnyi kötvényt azzal, hogy megígérte, hogy a pénzt odaaadja az ázsiaiaknak cserébe azért, hogy megvédjék a kazárokat, a japán császárhoz közeli jobboldali források szerint. A pénz az AIIB-nek, a BRICS banknak és az Ázsiai Fejlesztési Banknak, valamint a kazároknak menne, ígérte Kissinger ezen forrás szerint. A probléma az, hogy Kissinger egy tömeggyilkos háborús bűnös, aki még a Nixon-sokk után is csalást alkalmazott, hogy fenntartsa a kazár ellenőrzést a világ pénze felett.

Amit a kazárok ellenőriznek, az úgynevezett “Globális Adósságkezelő“, és ez nem más, mint egy babiloni adósrabszolgaság illúzió, amelyet az emberiség szolgasorban tartására használnak. A Globális Adósságkezelő felett, amely a semmire épül, a “Globális Hitelkeret” rejlik, amelyet valós vagyon, nevezetesen az ázsiai arany támogat. Tehát, míg az AIIB, a BRICS bank és az ADB dicséretes intézmények, nincs szükségük arra, hogy továbbra is a kazár adósságállomány alatt működjenek. Teljes mértékben támogatni fogják az új pénzügyi rendszert.

Ez a rendszer kriptovalutákon, aranyon keresztül működik és egy folyamatban lévő valós gazdasági bojkott révén a csalárd kazár pénzügyi eszközökkel szemben.

Amikor Kissinger legutóbbi próbálkozása, hogy pénzt szerezzen meghiúsult, ő és kazár társai megpróbálták rávenni a szaúd-arábiai sátánista barátaikat, hogy robbantsák ki a 3. Világháborút azzal fenyegetve, hogy megtámadják Katart. Donald Trump bebizonyította a világnak, hogy nem volt igazán irányítása alatt Amerika a múlt héten, amikor először dícsérte a Katar ellenes szaúdi fenyegetéseket egy Twitter bejegyzésben, majd kénytelen volt egy 180 fokos fordulatot tenni a következő napon az amerikai hadsereg.

Továbbá a törökök azonnal katonákat telepítettek, hogy megvédjék Katart megmutatva, hogy a legnagyobb hadsereg a Közel-Keleten a muszlimok, és nem a pszeudo-muszlim szalafista sátánisták irányítása alatt áll.


A kínai katonai hírszerzés emellett tájékoztatta az Egyesült Államokat a kazárok háborús forgatókönyvéről Észak-Koreával kapcsolatban. Ezen forgatókönyv szerint az uralkodó Kim családot a háború előtt evakuálnák Észak-Kínába. A koreaiaknak ezután provokálniuk kellett volna az Egyesült Államokat, hogy lerohanják Észak-Koreát amiatt, hogy kamikaze stílusú támadást rendeztek az USA repülőgép-hordozói ellen a régióban. Miután az amerikaiak betörtek Észak-Koreába, egy nagy hadművelet kezdődne, hogy felőröljék az erőiket. Végezetül az észak-koreaiak nukleáris fegyvereket indítanának el Észak-Koreán belül, amiért a kínaiak nyilvánosan az amerikaiakat vádolnák.

A kínaiak ezután megkísérelnének támogatást szerezni az ázsiai és az európai országoktól, hogy békéltetőként járjanak el, és megpróbáljanak tárgyalni a háború befejezéséről. A kínai északi körzeti hadsereg az egyik legerősebb az országban, amely tele van mongol, mandzsu és koreai harcosokkal, mondják a kínai források.

Szükségtelen mondani, hogy az USA és a kínai katonai és hírszerző ügynökségek közötti magas szintű kommunikációnak köszönhetően sikerült pontot tenni ennek a forgatókönyvnek a végére.

A helyzet Japánban is nagyon rosszul alakul a kazárok számára. Bár a rabszolga parlament el tudta fogadni azt a törvényt, amely szerint a császár három éven belül lemondana, számukra ez a játék végét jelenti, mielőtt valaha is lehetőséget kapnának egy megbízott császár beiktatására. A japán földalatti frakciók túlnyomó többsége már készen áll a kazár megbízottak eltávolítására. A Fehér Sárkány Társaság képviselői mostanában találkoztak ezen frakciók többségével, és megállapodtak abban, hogy szövetséget alakítanak ki azzal a céllal, hogy 1863 óta először Japán független ország legyen.

Amint Japán felszabadul, csak Németország, Franciaország, Olaszország, Izrael és Szaúd-Arábia marad a kazár maffia irányítása alatt.

Ez egy jó alkalom lehet arra, hogy emlékeztessük a zsidó népet, hogy igazából soha nem menekültek el Babilonból, és hogy a kazár maffia bukása azt jelenti, hogy több ezer év után először végre valóban szabadok lesznek. Az izraeliek szabadon békét köthetnek a szomszédaikkal és újjáépíthetik a templomukat mindaddig, amíg a Sziklamecset érintetlen marad. Továbbá világossá kell tenni a világ számára, hogy a templomot Jahvenak és nem a Sátánnak szentelik. Nem lesz emberi vagy állati áldozat a templomban.

Az összes jó hír ellenére azonban a végső győzelem még nem érkezett el, és számíthatunk néhány csúnya, utolsó pillanatban tett kazár lépésre. A Nyári Napforduló június 21-én az ő hagyományos idejük a holokausztokra és az égőáldozatokra, így különös módon kell igyekeznünk.

Már nem kétséges azonban, hogy az emberiség nyerni fog.

Benjamin Fulford

Benjamin Fulford tudósítóként dolgozott Japánban a Knight Ridder, az International Financing Review, a Nihon Keizai Shimbun angol kiadásánál, és a South China Morning Post számára, mielőtt a Forbes magazinhoz került, ahol ő volt az ázsiai iroda vezetője 1998 és 2005 között. Oknyomozó riportjait botrányok követték a japán kormányban és az üzleti világban. Miután elhagyta a Forbes-ot, egy könyvsorozatot írt japán nyelven, melyek közül néhány bestseller lett, majd elkezdett az interneten is publikálni.