Home Cikkek A kegyelmi állapot mint gyógyító energia

A kegyelmi állapot mint gyógyító energia

0

Sokkal szerencsésebb, ha a gyógyító kegyelmi energia, ind nevén kundalini, önmagától nyílik fel, mert ekkor egy angyal nyitja fel és azok aztán tudják mikor érdemes, ergo így tutira nem lesz semmi baj ekkora hatások mellett se. Ha a kundalinit akarjuk, Istentől és ne emberektől kérjük azt, és tegyünk meg Istenért bármit, amit helyesnek érzünk.

Milyen az amikor felébred? Nagyon nagy alkotóerő, automatikus hatás, küldetés, és rögtön tudni fogjuk ha felébred és olvastunk róla.
Ha teljesen normálisan ébred fel, megvilágosodást és életünk legjobb napjait hozza el.

kundalini_digital_2012_by_karmym-d5kw3kx

Rögtön nagy ihletettség olyan amilyet már pár hónapja tapasztalunk. amikor feltör feszültség, izgalom és nagyon jellegzetes félreismerhetetlen forró szorító mocorgó érzés a gerincoszlopban, ha figyelünk rá még a hangját is halljuk, az adrenalin érzése hasonlít rá legjobban, de ez más. Felismerjük hogy ez a kundalini, ilyenkor nagyon szükséges nem félni de egyedül lenni és meditálni, csodálatos ihletett izgalom azzal a testi érzéssel ezt megkönnyiti, mert a kundalini ekkor már sosem indul el vissza, végig fog menni az összes csakrán.

Már a felébredéskor megnyitja az első 4 csakrát, megoldjuk a dilemmáinkat és elkezdünk nagyon meghatódni, sokszor kiráz minket a melegségérzet, sírhatunk, nagy dolgokra jövünk rá, nagyon intenzív és diadalmas lesz a meditáció. Nagyon megértőek leszünk, megvilágosodunk.

Amikor felér a homlokcsakrához, elkezdünk ráhangolódni egy új szemléletmódra, nagyon sokat tépelödünk, észrevesszük hogy nagyon találékonyak vagyunk, az egyik leglenyügözöbb dolog az intuíció és annak ereje, és hogyan hat az egész világra. Képesek leszünk asztrálutazni, jósolni, dolgok mögé látni, mély empátiára még állatoknál is, ezentúl sokkal jobban álmodunk és megszünik minden rémálom is.

Ezután kb. 1 hét múlva felér a koronacsakrához is, ekkor elhisszük és elfogadjuk hogy Isten foglalkozik velünk, nemessé, hittel és szeretettel telivé válunk, megérezzük a Mestert, megkezdődik a tanítás, ami már sose marad abba, és sokkal fontosabb lesz számunkra bármi másnál. A nagy és aranyszínü aura hónapokig kitart.

A koronacsakránál tapasztaljuk meg a Kegyelem erejét is, ami sokkal jobb minden másnál, és ez (ameddig tanuljuk a magasabb tudás alapjait) folyamatosan biztositva is lesz számunkra, legalább 1 évig. A Kegyelem segít és boldogít a legjobban, átmenetileg felpörgeti az intuíciót és a tudást mindenben, és vidám ihletettség érzésben nyilvánul meg. Kegyelmet késöbb erőfeszitéseinkért kaphatunk, semmivel sem előidézhető jutalmazó tudatállapot, az a meggyözödés hogy Isten szeret minket és elégedett velünk, a kezdők biztonsága is ezzel van megoldva, nagy kiváltság a Kegyelem.

Kegyelmet már hónapokkal a kundalini elött is érezhetünk, de a kundalini új szintre emel; mindent elmélyít és kiszélesíti a gondolkodást és a látóteret, új szálakat hoz létre a csakrák között, gyakorlatilag ujjászületünk, teljesen megváltozunk, a Kegyelem ekkor kiterjed a többi csakrára is, még a test is egészségesebb lesz utána.

A kundalini mindenre hat, vagyis az összes csakrára, ha ez aktív, mindenben jobbak vagyunk.

Még a gyökércsakrára és a testre is kihat, gyorsabb lesz az agyhullám, lecsökken a reakcíóidő, megnő az állóképesség, hosszabb aktivitásnál álmatlanság lehet, az alvásigény lecsökken, a figyelem hibátlanúl müködik egyszerre több dolgon is, hosszabb távon szabályosítja és egészségesebbé teszi a test sejtjeit, az embert elkerülik a betegségek.

A kundalini pontos, és magabiztos, a kundalini gyors és tudja hogy mi a leghasznosabb. A legjobb tulajdonsága az intuíció és nagyon jó időzítés. Ha nem unatkozunk, akkor nem untatunk másokat, nem fáradunk el, és a kundalinivel már sosem unatkozunk.
A kundalini nagyon részletes (nagy) de egyértelmü, magas frekvenciáju, és tisztaság, figyelem, sok energia kell hozzá, sosincs jelen a bűntudat vagy a félelem.

A mély énnek, a léleknek vagy egónak van kundalini ereje, és az elefánt szimbolizálja a kundalini erejét. Az elsö tudattalan síkon, az asztrálon van a kundalini, de az irányitáshoz szükséges moralitás, a helyesség érzék, az előrelátás, az asztrálvilág ismeretei ezek mind a mentálsíkon vannak meg, ez már egy örzött hely, és az egy jel ha ismeretlen és irányithatatlan 5d-s alakzatokat vélünk látni csak ugy magunk elött, akkor tudhatjuk hogy felértünk ide.
A kundalini olyan mintha nyugodt, jókedvü, igazán lelkes formában vagy, titka a jó lelkiismeret, amely meghozza a kedvünket, amely reményt nyújt az eredményre. A kundalini szabadságot és sikert akar, és stratégikusan sőt ikonikusan harcol a szabadságáért.

A kundalini megfelelő forrása a mentális dimenzió, tehát érte foglalkoznunk kell magunkkal, a helyzetünkkel, az Egónkkal, és Istennel és a jóval is, mert Isten táplálja a buddhi síkot (mennyország), a buddhi pedig a mentált, úgy táplálja hogy célt, értelmet és életet ad neki. A mentális dimenzió segít elvezetni a kundalini energiáját, így az ihlet nem csap át feszültséggé hanem tartósan megmarad.

Az asztrális és a mentális világ közt egy nagy szakadék van, de a lelkiismeret olyan híd, amelyet mi épitünk fel, és csak ezzel hidalhatjuk át a szakadékot, vagyis csak ezzel szerezhetjük meg a tudást. A kundalini akarat, könnyen ráhangolódik, mindenekelött optimista, pontos és erős, számító, ezért előrelát, pontosan tudja mikor és mi történik. A kundalini mindig gondolkodik, megállithatatlanul. A kundalini hitböl van és hitet gerjeszt a környezetében, a hit forrása pedig a bölcsesség. A bölcsesség jogot szül Istennél. Találjunk bölcsességet, olyan tudományt, amely mindenben jó és mindig megáll, amelyröl tudjuk, hogy igaz és szereti az Isten, olyat, ami mindig létezik és létezett.

Kundalini akkor jön, amikor figyelmünk helyes, lelkiismeretünk jó, érezzük a jogot, folyton reménykedünk, lehetünk ugyan önzőek mert magunknak akarunk jót, de a sikert és a segitséget készek vagyunk megosztani másokkal is, mert az is jó nekünk és kielégitjük a karmát, tehát teljes nyitottság és alázat kell de az önzés mégis megmarad. A kundalini csak az egyik erő, forrása a hit, a másik a szerencse nevü misztikus és bűvös erö, ami még a mindennapokat is szerencséssé teszi, ennek forrása a szeretet és bölcsesség, érdem, a kettő együtt kell ahhoz hogy jól változtassunk a világon. A kungfu, a tao, a turiya, a gyógyitás is a kundalinivel jön létre.

A kundalini sok ereje a törődésben, az odafigyelésben csapódik ki, testi érzetben szorító nyomást, pörgést okoz, és sok dologra gondolunk ami felbukkan elménkben és mindegyikkel egyszerre törődünk, ez nagy szépséget és intuitív erőt kölcsönöz nekünk. A kundalini indittatásában sosem csalódunk, az asztráltudatban ott van csalhatatlanul, elérhető csak mindig fel kell készülni rá.

A kundalini egy állandó, de átmeneti állapot, mely órákig, napokig is fennállhat. A jó lelkiismeret reményt szül, a remény eredményt, az eredmény hitet, a kundalini jelenléte fejlődés és erő, a kundalini mindig újítja környezetét, és tele van hittel, addig próbálkozík és olyan erősen hogy mindig sikere van. A kundalinihez egyensúly kell, akkor aktiválódik ha egyensúlyba vagyunk, a jobb és bal agyfejte egyforma mértékben és szinkronban választja ki a figyelmet és a reakciót. Kell hozzá megfelelő tudás, alap gyakorlati ismeretség minnél több dologban.

A lányoknak asztráltudatuk van, pontos ez a tudatuk de csak tudatalatti, és a tudatalattijukat legyözhetjük a kundalini ismeretével, ha asztrálisan védekezünk nekik, nagyon megtetszhetünk nekik, maradandó élményt okozva. A kundalininek már a puszta jelenlétét is észreveszik, annak művészete olyan mint a zene, ök ezt ösztönösen megérzik és keresik a kundalini büverejét. Csak a kundalinihez helyes cselekedet kell. A lényeg mindig a kiszámithatatlanságon van, olyasféle nagy dolgot kell mutatni amit nem ismer de csakis jó dolgot, amit tudunk ezzel a nagyszerü tudatállapottal, ami mindenkinek jó és hasznos is, igy mindenképp hasznos lesz nekünk is és biztosan nem égünk be, illetve okut adunk arra hogy a kundalini ismét meglátogasson. Tehát elkápráztatjuk, de nem nyomulunk és távol maradunk, az igazit kell keresni mindig. A vagányság értelme is az asztrálsíkon található, az erő értelme a mentálison.

Amikor a kundalini aktív, olyan mint egy vezeték, mely szétárad a testben, és képességeinket, kisugárzásunkat átmenetileg a következő szintre emeli. A kundalinihez jó lelkiismeret kell, jó figyelem, a paráznaság de leginkább a rossz lelkiismeret és a kételkedés gátolja.
A súlyos félelem vagy zárkózottság eleve megakadályozhatja a müködését. A babona, fanatizmus, a hamisság, különcködés meg hasonlók is gátolják a müködését. A lányok imádják a kundalinit hisz az nagyon részletes de harmonikus, a csajok okosak, de a kundalinit nem látják át, nem ismerik és maguktól nem is tudják kiismerni, a gyerekek őszintesége vagy a szerelem csak nagyritkán éri el a kundalinit, legalábbis a mentális részét.

Olyan erős és figyelmes, hogy még a megalázástól és bántalmaktól is megvéd, a reakciókra, a tartásra, kompromisszumokra is figyel, képes az érzelmeinket irányitani, karizmatikus, és emberként kezeli az idegent is, sokat tesz a békéért. Akinél gyakran aktív, annak az Isten megbocsátott valamit, az az ember nem aggódik, független, jókedvü, energikus, halad az útján és bármerre jár, sikere van.

TTTWeb