Home A múlt rejtélyei A kezdet kezdetén

A kezdet kezdetén

0

Vannak akik úgy vélik, hogy az ember mindig is azoknak a fajoknak az összességéhez tartozott, melyek eredetileg nem tudtak alkalmazkodni a már meglévő környezethez. Így alkalom adtán amikor a majom lejött a fáról, először csak ismerkedett a környezettel, majd fokozatosan elkezdte feldedezni azt. De nem biztos, hogy mindegyik majom volt képes erre. Lehettek olyan példányok, melyeknek egyáltalán nem volt szükséges lejönni a fáról, mert a környezet tökéletesen megfelelt nekik, melyet a fa ökoszisztémája adott.

A Darwini Evolúció szerint természetes, hogy a gének és mint fajunkon belüli egyedi génstruktúra sohasem volt mesterséges szerkezetű hanem mindig csak azoknak a vltozásoknak az eredményeképp módosultak, melyek az új környezeti feltételek megváltozására irányultak.

Ám mi van, ha nem minden embertipusra jellemző ez az állapot? Lehettek olyan fajok, melyek valóban kapcsolatba kerültek idegen fajokkal, és amelyek hatást gyakoroltak a természetes biológiai sokszínűség kialakulásának, de ez csak egy kisebb csoportot érintett fajunkon belül. Ez a faj lehet, hogy leválasztódott a természetes fejlődés vonaláról és mint egy állandó út, azon keresztül terjedt el a Földön, leágazásokkal, melyek különböző földrészeket érintettek. Ennek a fajnak nagyon különbözhetett a testi és mentális adottsága, mely az akkori emberi fajra jellemző volt. Rendelkezhettek paranormális képességekkel, de képesek lehettek az időben is utazni, ez persze nem a mi időfelfogásunkra jellemző utazást jelenthetett, hanem a múlt és a jövő mostban történő széleslátókörnek az elsajátítását.

Ezek az emberek mivel okosabbak lehettek a mi fajunknál és úgy döntöttek, hogy az alárendelt emberiséget felhasználhatják bizonyos célokra. Lehet, hogy ez lehetett volna az eredetileg földre ejött földönkívüliek szerepe is, csak ők inkább egy saját emberi keresztezett faj kialakításával kísérelték meg ugyanezt?

Amikor pedig a hayományos, természetes úton kialakult emberiség megkezte rabszolgamunkáját a Földön, egyre nagyobb létszámban érkezhettek meg a Földre azomk a földönkívülek, akik eredetileg is létrehozták ezt a tervet. Őket persze követhették mások is. Néhány új fal kialakulása során a vérük és génkészletük keveredhetett e nem földi eredtű fajokkal. Hogy miként lehetséges az, hogy a fajok életképesek legyenek, ezt a földönkívbüliek magasan fejlett technológiájának volt talán köszönhető – már amennyiben mindez megtörténhetett. Érthettek a genetikához, az elektromos és műszaki területek magas szintű ismeretéhez és minden olyanhoz, melyekről a tudósok még nem tudnak semmit.

Főleg az energiák kezelésében és alkalmazásában lehettek járatosak. Amikor megkezdődött a hat faj fenntartó élete, nem sokkal azután háború következhetettbe, mert a fajok nem voltak képesek megélni egymás mellett. Nem mintha ma más lenne a helyzet…

Norman Bosworth képe a Pixabay -en