Home Cikkek A Királyi Légierő egykori mérnöke szerint az MI5 fizetett emberei hamis gabonaköröket...

A Királyi Légierő egykori mérnöke szerint az MI5 fizetett emberei hamis gabonaköröket készítettek, hogy lejárassák az UFO kutatást

0

4437D9F36D721891A Királyi Légierő egykori mérnöke szerint az MI5 fizetett emberei hamis gabonaköröket készítettek, hogy lejárassák az UFO kutatást.

A RAF egykori mérnöke azt állította, hogy az MI5 csalóknak fizetett, hogy hamis gabonaköröket készítsenek a valódi UFO észlelések lejáratása érdekében, a “Men in Black” eltussoló program részeként.

David Clayton, aki a gabonakörök és állatcsonkítások szakértője, melyek állítólag az idelátogató idegenek számlájára írhatók elmondta az UFO Truth Magazine éves nemzetközi konferenciáján, hogy mindez része volt annak a tervnek, mellyel biztosítani akarták, hogy soha ne derülhessen ki az igazság.

Clayton elmondta, hogy az 1980-as években látott olyan gabonaköröket, melyeket nem készíthettek csalók, ezért azok idegen eredetűek lehettek, mert a körön belüli növényeket nem fizikai erővel lapították le, hanem hő segítségével. Sok UFO hívő szerint van néhány olyan gabonakör, ami azután marad, hogy egy repülő csészealj landol egy területen.

Clayton elismerte, hogy az 1990-es évek óta napvilágra került legtöbb gabonakör hamisítvány, de találtak valódiakat is. Azt állította, hogy a brit hírszerző ügynökségek álltak a hamis gabonakörök nagy része mögött, hogy a valódi kutatásokat nevetségessé tegyék.

Azt mondta: “Az MI5 embereknek fizetett, hogy zavart keltsenek.”

Gary Heseltine, aki szintén ufológus, és aki a Holmfirth-ben, Nyugat-Yorkshire-ben tartott konferencia szervezője volt elmondta, hogy volt egy “tudatos politika” a hatóságok részéről, hogy lekicsinyeljenek vagy leleplezzenek bármilyen megmagyarázhatatlan tevékenységet.

Bírálta a főármaú médiát is a téma rossz fényben való feltüntetése miatt, és azt mondta, hogy a hívők közössége “belefáradt már abba”, hogy kigúnyolják jogos hiedelmeiket.

“A sajtó nem jár el tisztességesen. Itt az ideje, hogy levegyék a szemellenzőt, és megnézzék a legjobb bizonyítékokat,” – mondta Heseltine. “Ha ezt tennék, akkor egyértelmű bizonyítékaik lennének arra, hogy a földönkívüliek hosszú évek óta itt vannak.”

Új Világtudat