Home Földönkívüliek A korábbi lengyel miniszterelnök földönkívüli invázióra figyelmeztet

A korábbi lengyel miniszterelnök földönkívüli invázióra figyelmeztet

0

Egy legutóbbi beszédjén, Lech Walesa meglehetősen földöntúli dolgokat állított.

Váratlan bejelentései Krosznóban történtek egy polgári fórumon, ahol azt mondta, hogy a földönkívüliek nem csak figyelnek minket, hanem hamarosan katasztrofális úton bele is avatkozhatnak az életünkbe, néhány vezető politikus tettei miatt.

Állítása szerint három fejlett szint van a galaxisban, ahol a miénk a legalacsonyabb szintb tartozik. Amiket mi UFO-knak nevezünk, azok a magasabb szintekbe tartoznak és megfigyeléseket végeznek a Földön.

Macron és Putyin tevékenysége destabililizáló és a Föld össze fog omlani miattuk. Mintegy 5 ezer évre megbéníthatják a világot.

Ekkor színre léphet újra Ádám és Éva, majd kezdődhet minden újra előről.

Lech Walesa szóba hozta azt is, hogy a földönkívüliek korábban már beavatkoztak a földi civilizációkba és részt vettek az olyan épületek felépítésénél, mint a piramisok. Ezeknek az eredtéről nem is tudunk semmi biztosat.

Hogy pontosan mit szeretett volna mondani mindezzel az egykori miniszterelnök, az nem világos, különs tekintettel arra, hogy sosem mutatott érdeklődést a téma iránt.

Persze könnyű mindezt sületlenségnek nevezni, egyesek szerint az egykori elnök megtudhatott bizonyos titkokat elnöksége idején, melyeket végig titokban kellett tartania egészen mostanáig.

Ugyanakkor az is lehet, hogy mindez csupán a saját maga elmélete. Egyelőre nem tudni.

Fakt.pl | paranormal.hu