Home Földönkívüliek A kutatókat is zavarba hozza a fotó, amit Bolíviában készítettek

A kutatókat is zavarba hozza a fotó, amit Bolíviában készítettek

0

Egy UFO kutató komolyabb vizsgálatot javasol egy fotót illetően, melyen egy lehetséges földönkívüli látható a Pilcomayo folyónál.

A Pilcomayo folyó partján készült fotó híre gyorsan terjed a közösségi médiában, ami aigencsak kiváltotta az internetezők kíváncsiságát és hitetlenkedését.

Javier Carlos Cordero UFO kutató szerint mesterséges intelligenciát kellene alkalmazni annak megállapítására, hogy a fénykép valódi-e, vagy manipulálták.

“Úgy tűnik, hogy egy átlátszó lényről van szó, ami hosszú végtagokkal rendelkezik és ez tipikusan egy szürke idegenre jellemző. Olyan szűrőt kell alkalmaznunk, amely lehetővé teszi, hogy megállapítsuk annak valóságtartalmát” – mondta Cordero, aki nemrég részt vett az első nemzetközi ufológiai találkozón Tarija-ban.

Sebastián Bidondo argentin UFO kutató úgy véli, hogy az emberiség nincs egyedül az univerzumban, mivel a múlt kultúrái mindig is tudtak a földönkívüli lények földi látogatásairól, aminek része az Andok vidéke is.

A kutató pozitívan áll azzal kapcsolatban, hogy a közeljövőben mind az amerikai kormány, mind a NASA felfedi az idegen lényekről elhallgatott információkat.

A San Salvador de Jujuyból származó kutatók Corderóval együtt a közelmúltban tartott UFOlógia-konferencián mutatták be kutatási eredményeiket.