Home Kriptozoológia A legendás molyember

A legendás molyember

0

A múlt évtizedek egyik leghíresebb és legtisztázatlanabb legendája, a molyember, újra előkerült? Az USA sajtója és a nemzetközi média is felkapta a hírt, miszerint többen látták Amerika mitikus szörnyét, a molyembert.

Az 1966-os év óta terjed a molyember őrület. Egy fiatal házaspár Point Pleasant közelében autózott, amikor egy két méter magas, ember formájú, szárnyas lény húzott el a fejük fölött. A szemtanúk vöröslő szemeinek pillantásától halálra rémültek, és azonnal menekülésbe kezdtek.

1966 és 1967 között majdnem 100 szemtanú állította, hogy látta a molyembert különböző formákban. A szörnyet még a világ egyik legnagyobb hídkatasztrófájához is kötik, amikor egy híd összeomlott, és 46 ember halt meg. Az esemény előtt néhány órával állítólag látták a molyembert a hídon.

Az elmúlt években ismét több ember állította, hogy szemtanúja volt a molyembernek.

Aztán több évtizeden át senki sem látta,végül 2017 faeburárja óta legalább 55 ember állt elő szemtanúként, hogy látta a molyembert. A szörnyet az elmúlt időszakban Chicago felett is látták, erre számos tanú van.

A kutatók véleménye megoszlik. Míg egyesek szerint nem egyszerű madarat vagy denevért láttak, hanem egy 1,65 méteres kanadai darut, addig mások szerint a molyember valódi lény lehet, aminek szemei vörösen izzanak.

A molyember rejtélye továbbra is érdeklődést kelt, és az emberek kíváncsian várják, hogy valaha sikerül-e tisztázni a szörnyeteg létének kérdését. A legendás molyember még mindig izgalmas és titokzatos történetként él tovább a világ különböző részein.

A lény létezésének kérdése azonban továbbra is megválaszolatlan.

Fotó: Tim Bertelink