Home Földönkívüliek A légierő személyzete két éven át minden nap látott UFO-kat

A légierő személyzete két éven át minden nap látott UFO-kat

0

Az amerikai haditengerészet egy volt pilótája elmondta, hogy valójában mennyire mindennaposak az UFO-észlelések a keleti partoknál. Ryan Graves, az amerikai haditengerészet egyik F/A-18-as vadászrepülőszázadának volt hadnagya szerint a repülőgépek személyzete 2015-től kezdve több mint két éven át gyakorlatilag minden nap találkozott azonosítatlan, nagy manőverezőképességű objektumokkal az Atlanti-óceán felett Virginia Beach-től délkeletre.

“Őszintén szólva aggódom” – mondta a férfi Bill Whitakernek, aki nemrégiben nterjút készített vele.

“Tudja, ha ezek egy másik ország taktikai repülőgépei lennének, amelyek ott fent repdesnek, az hatalmas probléma lenne. De mivel itt valami másról van szó, egyszerűen csak szemt hunyunk felettük és nem vagyunk hajlandóak ténylegesen szembenézni a problémával. Nem veszünk tudomást arról a tényről, hogy ezek odafenn vannak, és minden nap figyelnek minket.”

Graves képtelen megmondani, pontosan milyen járművekről lehet szó. Mindenesetre elképesztő manőverezési képességük ámulatbaejtőek.

Az UFO-jelenséggel kapcsolatos átfogó jelentés várhatóan már június 1-jén ki lesz adva, köszönhetően egy hírszerzési kérelemnek. Lehet, hogy akkor többet fogunk tudni.

Fotó: Pixabay