Home Cikkek A legkísértetiesebb bárok Ohióban

A legkísértetiesebb bárok Ohióban

379
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Ohio államban rengeteg szellemtörténet üti fel a fejét. Most olyan bárokat fogunk nektek bemutatni, amelyek egy cseppet sem szűkölködnek kísértetekben. 

Rider?s Inn ? 792 Mentor Ave, Painesville
Joe Rider volt a bár eredeti vezetője, aki négy feleséget is elfogyasztott élete során, és ráadásul kettejük odabent halt meg. Állítólag Miss Roseanne és Miss Susanne a mai napig itt kísért. A két feleség bevágódó ajtókkal szereti üdvözölni a vendégeket, ráadásul errefelé még egy katonát is láttak, aki az ablakból figyeli a betérőket.

1

Blind Lady Tavern ? 22 Mound St, Columbus
Állítólag az egyetemi városrészben egy Slenderman-szerű alak riogatja az embereket. A munkásokat sokszor egy vékony, árnyalak kísérti. Emellett sokszor jelentenek kopogószellemekről is, amikor a tárgyak maguktól esnek le a polcokról.

The Blind Lady Tavern bar, 22 E. Mound St. . (Columbus Dispatch photo by Tom Dodge)
The Blind Lady Tavern bar, 22 E. Mound St. . (Columbus Dispatch photo by Tom Dodge)

Oliver ház, 27 Broadway St, Toledo
Az Oliver házat félig-meddig egy indián temetőre építették, később pedig ideiglenes kórházként használták a spanyol-amerikai háborúban. Természetesen pár katona nem hagyta el élve a helyszínt. A vendégek sokszor éreznek hideget, libabőrt és más paranormális dolgokat is érzékelnek a helyen.

 3

Red Brick Tavern, 1700 Cumberland St, London
A Red Brick Tavern a 19. században nyitotta meg kapuit, de huszonkét év múlva be is zárták, mivel a sínhálózat kissé kieső területté tette a kocsmát. Azonban később mégis újranyitották, addig családi rezidenciaként szolgált. Az erre járók sokszor látnak egy nőt, aki feltűnik az emeleti ablakokban, de gyereknevetést is sokszor hallanak errefelé.

4

Golden Lamb ? 27 S. Broadway St, Lebanon
Ohio egyik legrégebbi bárját 1803-ban nyitották meg, így olyan emberek látogattak ide, mint Charles Dickens, Harriet Beecher Stowe és Mark Twain. Emellett egy bíró, Charles R. Sherman is tiszteletét tette itt, aki később meghalt a Golden Lamb Innben, és állítólag lelke a folyosókat kísérti éjjelente. Mellette egy kislány, Sarah is a tiszteletét teszi errefelé, aki leveri a falra szögezett képeket.

5

 

Bizzarium