Home Hírek A magyar kormány az igazságot próbálja leleplezni?

A magyar kormány az igazságot próbálja leleplezni?

3282
2
Megosztás

5000 darab Soros-könyvet rendelt a Fidesz-frakció a Pesti Srácok kiadójától. A kormánypárt a GerillaPress Soros Györgyről szóló könyvéből rendelt 5000 darabot, 13 millió forint értékben.

A könyveket az egyéni választókerületi képviselőknek osztották ki. Ez a 106 választókerülettel számolva fejenként 47 példány a “George Soros – A multimilliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” című könyvből.

A PestiSrácok.hu ismertetője szerint a könyv választ ad arra, hogy Soros “miért akarja Európát gyengíteni az általa is katalizált migránskrízissel”, és “miként robbant ki kormányellenes tömegtüntetéseket”. A könyv szerzője az összesküvés-elméletekben utazó Andreas von Rétyi, aki korábban írt már könyvet földönkívüliekről, illuminátusról és a szeptember 11-ei terrortámadás eltitkolt történetéből.

Olyan történetekről és esetekről ír, melyek nem szerepelnek a mainstream médiában. Andreas von Rétyi egy,az ufológiában elismert szakértőnek számít, aki olyan titkokra és rejtélyekre hívja fel a figyelmet, melyekről egyébként nem beszélnek a közéletben.

Olyan személynek számít, aki meg mer szólalni az igazság érdekében, aki fel mer tenni kérdéseket. A tény pedig, hogy Soros Györgyöt egy másik oldalról világítja meg, szintén elgondolkodtató.

Több újságíró fel is tette a kérdést magas szintű magyar politikusoknak, hogy mit gondolnak a földönkívüliekről. Önmagában az a tény, hogy ezt meg merték kérdezni, igen nagy előrelépés. Mert ha a kormány érdekelt az összeesküvés elméletekben, akkor lehet, hogy nyitott az UFO kérdéskörre is.

Ami azonban egyelőre biztosnak tűnik az az, hogy egy dolog felé nyitott a magyar vezetői politika: ez pedig a Soros-féle összeesküvés elmélet, amely szerint Európát szándékosan gyengítik, hogy veszítsen kulturális jelentőségéből, ezáltal egy könnyebben kezelhető, alacsonyabb intelligenciájú társadalom alakuljon ki.

Ha valóban ez a helyzet, akkor nem csoda, hogy próbálják úgy álcázni a dolgot, mintha az, amit Soros György tesz, jót tesz Európának, hiszen ez esetben nincs ellenállás.

Itt jön a képbe a magyar kormány. Ha a kormánynak érdeke az ország és Európa értékeinek megvédése, akkor miért ne szállna szembe olyan erőkkel, melyek gyengíteni akarják azt?

Ha valaki felveti, hogy légből kapott dolgokról van szó, akkor gondolkodjunk el egy kicsit. A kormány, mint legfőbb hatalmi intézet, valószínűleg többet tud bizonyos dolgokról mint a hétköznapi polgár. Lehet, hogy nem meri kimondani az igazat, mert az hatással lenne a nemzetközi politikára, ezért egy elismert UFO kutatót használ fel szócsőként?

Tény, hogy sok ellenzője van a FIDESZ-nek, de ha a magyar érdekek sérülnek, akkor az ő érdekeik is sérülnek, következetesen nem elképzelhetetlen, hogy egyenesen az igazságot próbálják leleplezni.

Hiszen mi van, ha a kormány nem mondja ki nyíltan, de valójában tényleg az az igazság, amit Andreas van Rétyi ír? Gondoljuk csak el: egy kormány sem fog elismerni egy összeesküvés elméletet sem. Egy kormány se fogja elismerni, hogy léteznek földönkívüliek. Egy kormány se fog elárulni titkokat.

De egy kormány utalhat ezeknek a titkoknak a jelenlétére mások által. Márpedig ha az összeesküvés mögött álló tények valóban igazak, akkor elmondhatjuk, hogy a kormányunk nem mondja ugyan ki, de megpróbálja felnyitni a szemünket. Nézzünk körül a világban és tegyük fel magunknak a kérdést: valóban jó Európának a keletről és Afrikából történő népek bevándorlása?

A miértek és az okok valószínűleg ott lapulnak Rétyi elméletében. Nem biztos, hogy véletlen, hogy kormányunk erre hivatkozik és ezt igyekszik terjeszteni, mégha bolondnak is tűnik az amit tesz.

Mert bolondnak látszani a legjobb álcázása annak, hogy tudjuk mi az igazság.

index.hu nyomán: paranormal.hu

2 COMMENTS

  1. Azonnal befejeztem ennek az oldalnak a látogatását!Miért?Mert mi köze a “paranormalitáshoz”a politikának?Úgy látszik titeket is elért a “pénz”!Ami még az identitásotokat is lerombolta!Volt hűséges olvasótok,megosztótok:UfoCompany!

  2. Az összeesküvés elméletek és a politika néha összekapcsolódik. De ez nem jelenti azt, hogy állást foglalnánk bármi mellett a politikában. Ettől továbbra is elhatárolódunk.