Home A múlt rejtélyei A magyarság ősi tudása

A magyarság ősi tudása

0

Ha áttekintjük a magyarság ősi történetét, találunk benne egy virágzó időszakot, melynek során a magyar kultúra, gazdagása és más népekkel való kapcsolata meglehetősen magas szintet ért el. Ám feltehetjük a kérdést, hogyan sikerült ezt a virágzó szintet elérni? Volt-e valamilyen titkos tudás, amit őseink örökölhettek valakiktől? Az ősi idegen látogatók elméletének hitvallói szerint lehetséges, hogy az ősi magyarság kaphatott egyfajta kozmikus tudást az akkor idelátogató földönkívüliektől.

Akár földönkívüliek segítségével, akár nélkülük, tény, hogy az ősi királyaink képesek voltak egy virágzó kultúrát kialakítani a Kárpát Medencében. Az ősi idegen látogatók elmélete szerint a Föld különböző kultúráit többször is meglátogatták különböző földönkívüli civilizációk, akik ismertették őseinkkel, hogy léteznek más dimenziók, különleges energiák és ez alól egyesek szerint az ősi magyarság sem volt kivétel. Lehetséges tehát, hogy mi is egy olyan nép lennénk, akiket valaha földönkívüliek segítettek a fejlődés útján? Elképzelhető, hogy ősi tudásunk a kozmoszból származik?

Az ősi idegen látogatók elméletének egyes magyar hitvallói szerint a magyarság kaphatott egyfajta kozmikus tudást, amit továbbra is meg kellene őriznünk, hogy ne térjünk le a fejlődés útjáról. Ha tényleg létezett az a magasabb rendű útmutatás, elképzelhető, hogy ez volt az oka annak, hogy egy ideig Európa egy része rettegett a magyaroktól?

Vannak, akik szerint ezt a tudást továbbra is ápolnunk kellene és ügyelni arra, ehogy elveszítsük.