Home Hírek A maja naptár szakértője szerint 2017. május 24-e sokkal fontosabb, mint 2012....

A maja naptár szakértője szerint 2017. május 24-e sokkal fontosabb, mint 2012. december 21-e volt

165
0
Megosztás

Carl Johan Calleman maja naptár kilencedik hullám tudatosság spirituális átalakulás video-szív-korszak-önsimeret-2017-új világtudatCarl Johan Calleman, a maja naptár egyik legfontosabb szakértője beszélt a 2017. május 24-én kezdődő új ciklus jelentőségéről. Mi az ön háttere a maja naptárral kapcsolatban azok számára, akik nem ismerik a munkáját? Tudományos háttérrel rendelkezem, a fizikai biológia doktora vagyok, és a világ legrangosabb tudományos intézményeiben tartottam előadásokat.

1993-ban azonban erős késztetést éreztem és úgy döntöttem, hogy teljes munkaidőben foglalkozom azzal, hogy elmagyarázzam a maja naptár rendszerének valódi jelentését oly módon, hogy a modern emberek számára is érthetővé váljon.

Carl Johan Calleman maja naptár kilencedik hullám tudatosság spirituális átalakulás video-szív-korszak-önsimeret-2017-új világtudat

Hat könyvet írtam a maja naptárral kapcsolatban, melyeket összesen tizennégy nyelvre fordítottak le. A maja vénekkel is dolgoztam, hogy segítsek nekik üzenetet küldeni a világ felé. – http://calleman.com

Mi volt 2011. október 28-a jelentősége?

Október 28-a olyan nap volt, amikor mind a kilenc hullám befolyásolta a biológiát, és különösen az elme tolódott el, és létrehozott egy új interferencia mintát (lásd az alábbi képet). Ennek a váltásnak a fontosságát már megjósolta a 6. Tortuguero emlékmű, ami azt mondta, hogy Bolon Yokte Kuh, a kilenc szint maja istene az ő teljes díszében jelenik meg.

Modern nyelvre lefordítva ez azt jelenti, hogy az univerzum történelmében (beleértve az emberiséget) először aktiválódott és működött párhuzamosan minden hullám (teljes díszében). 2011. március 9-ét megelőzően az egységes tudatosságot létrehozó Kilencedik Hullám nem aktiválódott, és csak ezen váltási pont után vált elérhetővé vált számunkra mindegyik hullám, hogy létrehozzunk egy rezonanciát. Minden hullám másfajta szűrőt hoz létre az emberi elme számára (lásd lent), és attól függően, hogy milyen hullámmal vagyunk rezonanciában, másképp fogjuk fel a világot.

Ezt követően kivetítjük ezt az elmét és létrehozunk egy külső valóságot, összhangban a tudatunk felfogásával. Ha a dualitás elméjével tesszük, akkor ezt a világra tereljük és konfliktusokat hozunk létre, de ha az egység elméjével, akkor békét teremtünk a világban. Amit végül a maja naptár leír, ezeknek az elmozduló lelkiállapotoknak a prófétikus idővonalai. A maja naptár rendszer meglehetősen bonyolult és nagyon érdekes téma, és arra ösztönzök mindenkit, hogy tanulmányozza. Mindazonáltal az emberiség jövőjének megteremtése szempontjából valóban elég a kilencedik hullám követése, és képesnek kell lenni arra, hogy felismerjük az egyéni életünkre gyakorolt hatásait.

Mi volt a jelentősége 2012. december 21-nek?

Egyáltalán semmi. Ez egy tévedése volt néhány új kort kutató régésznek, akik nem foglalkoztak mélyebben a dologgal. Nagyon sajnálatos, hogy úgy népszerűsítették a maja naptárt, mintha egy bizonyos napon zajlana egy jelentős esemény. Nem így működik a maja naptár. Ehelyett különböző hosszúságú hullámokat ír le, amelyek néha nagyon hosszú idő alatt hoznak változást.

Mitől olyan különleges 2017. május 24-e?

Elvileg nem igazán különlegesebb, mint a Kilencedik Hullám 36 hullámszakaszának bármely más kezdete. (Lásd: http://www.xzone.com.au/9thwave.php) Május 24-e a Kilencedik Hullám 64 napja közül az első. Azonban ez tekinthető egy tartós erőfeszítés kezdetének, amely megkönnyíti az emberek számára, hogy rezonanciát hozzanak létre a Kilencedik Hullámmal. Ezt az eseményt követik a június 29-i, augusztus 4-i események és így tovább. Ez nem tekinthető egyedülálló eseménynek. Mégis, azt lehet mondani, hogy a káosz a világon elérkezett arra a pontra, ahol szükségessé válik, hogy létrejöjjön egy nagyobb léptékű kollektív rezonancia azzal a hullámmal, amely az egység tudatot generálja.

Vajon a “Szív korszaka” veszi kezdetét a Kilencedik Hullámmal, ami május 24-ével indul?

Az univerzumunkat és bennünket a teremtés Kilenc Hullámának együttes hatása hozza léte. Ezért nincs olyan változás, amely minden szinten zajlik bármely eltolódás során egy időben. A szívünkre gyakorolt hatások attól függnek, hogy milyen hullámokkal hoztunk létre rezonanciát, és ez azáltal jön létre, hogy milyen szándékaink vannak. A legtöbb ember még ma is a 6., 7. és 8. hullámmal rezonál, amelyek közül egyik sem hoz létre egy teljesen nyitott szívet. Azonban az emberek egy kisebb része elkezdett rezonanciát kialakítani a Kilencedik Hullámmal, és az idő múlásával ahogy ezek irányítják őket, elérik a valóság egy új felfogását, túl az elkülönültségen. Egyetlen esemény egy adott időpontban nem változtatja meg az emberiséget, hogy belépjen a Szív Korszakába, de az a szándék, hogy az emberiség sorsát a Kilencedik Hullámmal való rezonancián keresztül kinyilvánítsa, egy Arany Korszakot teremt.

A Kalahári busmanok (szanok) közvetlen kapcsolatot tartanak önnel és a maja naptár közösség többi vezetőjével, mint például Sean Caulfield-el, és egy ünnepséget szerveznek, hogy elindítsák az emberiség ezen új ciklusát. Tudna mondani valamit ezekről az emberekről valamint a szertartásról, amelyre sor kerül?

A szanok képviselik bolygónk legrégebbi létező kultúráját, akik az elmúlt száz év során súlyos üldöztetéstől szenvedtek. A Kalahári-sivatagban (Afrika déli részén) élnek, és sámánikus kollektívának tekinthetők, és egy transz állapotot eredményező tánc révén lépnek be a szellemi világba, ahol Istennel és az összes állati szellemmel kommunikálnak. Ez lehet az egyetlen kultúra bolygónkon, amely még mindig úgy tekint erre a tudatállapotra, mint ami alapvető és valóságos. Május 24-ének napján, amikor a Kilencedik Hullám új hullámperiódusa kezdődik, eljárnak egy ilyen táncot. Az eseményt az “Egy szív tüze lángra lobbantásának” nevezik, amely az emberiség sorsa felé mutató egységre utal. (Az eseményről bővebben: https://www.facebook.com/events)

Azok számára, akik nem tudnak személyesen részt venni az eseményen (Fokvárosban, Dél-Afrikában), mit tehetnek az emberek, hogy hozzájáruljanak ehhez az adott napon?

A lényeg az, hogy az emberek a saját tapasztalataik révén tudatában legyenek a Kilencedik Hullám létezésének, és ennek érdekében követniük kell a Kilencedik Hullám számos hullámidőszakát, hogy lássák, hogyan változik az életük. A busmanok beállítanak egy hangszínt, de mások is rendezhetnek eseményeket, vagy egyszerűen gyújthatnak egy gyertyát jelezve, hogy ez egy új nap kezdete a Kilencedik Hullámban. Ez nem olyan nap, amikor az emberek azt várják, hogy minden automatikusan megváltozzon. Sokkal inkább egy elkötelezettség, hogy részt vesznek a Kilencedik Hullám által előidézett átalakulási folyamatban az elkövetkező években.

ujvilagtudat.blogspot.hu