Home A tudomány rejtélyei A marslakó lesz az ember új alfaja

A marslakó lesz az ember új alfaja

1

Azok a gyermekek, akik majd marsi kolóniákon születnek, szó szerint ők lesznek a marslakók. Egy jelenlegi tanulmányban tudósok azt vizsgálták, milyen biológiai, szociális és etnikai problémákkal kell majd megküzdeni a gyermeknemzés során. Ezek mind elkerülhetetlen problémák lesznek a nem túl távoli bolygón.

“Az utódlás szükséges lesz a Marson ahhoz, hogy sikeres legyen a küldetés” – mondja az egyik szerző.

A központi probléma az lesz, hogyan tartsa majd fenn a marsi kolónia a gyermeknezmés jogi egyensúlyát és hogy egyáltalán hogyan fog történni az utódlás a mostoha körülmények mögött.

Ráadásul a Föld védelmező karjain kívül a gyermeknek alkalmazkodnia kell majd a vörös bolygó gyengébb gravitációs mezejéhez is, amitől gyengébbek lesznek mint a Földlalkók.

Egyesek aggódnak amiatt is, hogy a Marson született gyermekek számos egészségügyi problémáktól fognak majd szenvedni, legfőképp a folyamatos és ártalmas sugárzástól, amely születés előtt és után is hatással lesz rájuk.

Ugyanakkor kijelenthető, hogy a marslakók az emberiség új alfaja lesz.

Tech Times | paranormal.hu

1 KOMMENT

  1. Nem lesz mindaddig amíg a Földön lévő gravitációt nem tudják megoldani az utazás alatt!Meg persze a Marson is!Az Ember a Földre lett tervezve!Lehet hogy a Marsot egyszer “Földiesítik”,de amíg nem lesz a gravitáció “Földi”addig nem leszünk képesek megélni más világokban!Az utazások hossza pedig súlytalanságban eleve kizár minden nagyobb emberi lehetőséget még a Naprendszeren belül is!
    UfoCompany/Facebook