Home Összeesküvés elméletek A megfigyelők

A megfigyelők

0

1968 áprilisában Henry Ford elnöki különgépét egy több mint 150 méter átmérőjű, kerek tárgy követte.

A gépen az elnök nagyszámú kísérete tartózkodott, közel 12 000 méteres magasságban. A hatalmas tárgy hosszú ideig haladt az elnöki gép mellett, felvette annak sebességét. A repülő objektum a mai napig azonosítatlan maradt. Vagy talán létrejött a kapcsolat és megegyeztek valamiben?

Miért is ne? Sok ember a személyes találkozásig nem hisz az UFO-kban, ám a találkozás után gyökeresen megváltozik a véleménye. Az igazság kedvéért el kell mondani, a találkozások mindig annyira váratlan helyzetben következnek be, hogy az ember reakciói a döbbenet és a félelem miatt blokkhatást váltanak ki.

A zavar nagyon is érthető. Az UFO-megfigyelések döntő többsége a nyugati féltekéről, főképp Amerikából érkezik. Azok, akiket érdekel az ufológia, nyilván már hallottak az úgynevezett Condon-bizottságról. Az USA coloradói egyetemén hívta életre egy ismert amerikai tudós, Edward U.Condon 1966. október 7-én. Több szovjet és amerikai UFO-szakértő véleménye szerint az UFO reálisan nem létező jelenség.

Ez a végkövetkeztetés számos kormánynak lehetővé tette, hogy különböző okokból a páncélszekrények mélyére rejthesse az UFO-problémát. Amerikai és szovjet szakemberek állítják, hogy a Condon-bizottság nemhogy nem volt objektív, de szándékosan eltitkolta a tényeket, ezt pedig a Pentagon követelte meg tőle. Hogy mi az igazság, talán soha nem derül ki. Napjainkban közel ötven különböző UFO-alakzatot figyeltek meg. A szemtanúk állításaiból következik, hogy a megfigyelt UFO-k döntő többsége forgástest alakú gömb, megvastagodott diszkosz, ellipszis vagy ehhez hasonló.

Ritkábban fordulnak elő szivar, kocka, henger vagy más geometriai alakú UFO-k. Az utóbbiak rendszerint hatalmas méretűek. A földi megfigyelők bázisként értékelik őket, amelyekből kisebb UFO-k repülnek ki. Egy hatalmas hengert az amerikai űrhajósok láttak a világűrben. Hosszát 1500 méterre becsülték, ám mielőtt rögzíthették volna a látványt, hirtelen eltűnt. Bolygónkon ma körülbelül hatmilliárd ember él. A demográfusok szerint 2110-re megduplázódhat ez a szám.

Miután a földi térségek és források korlátozottak, a lakosság ugrásszerű növekedése a legbonyolultabb probléma elé állítja az emberiséget. Ám ezt a problémát a földönkívüliek ugyanúgy látják és próbálják kezelni, még akkor is, ha ez így első gondolatra hihetetlennek tűnik. Az emberiség távlati terveket sző, a Föld közelében lévő bolygók meghódítására. Talán figyelmen kívül hagyták az illetékesek, hogy ezt a problémát az idegen civilizációk is kezelni próbálják a saját fajuk érdekében. Tehát nem pusztán arról van szó, hogy megfigyelnek, segítenek minket, hanem a saját életterüket is védik.

Miért is ne? Azt ma csak kevesen tudják, hogy mi az igazi céljuk, de egy biztos, nem akarnak bántani minket. Az ember sajátságos voltánál fogva azt gondolja, hogy egyedül van a világmindenségben. Nem vagyunk túlságosan beképzeltek? De bizony sokan azok vagyunk. Ők irányíthatnak minket, fejlődésünket szabályozhatják, ahogy nekik tetszik. Gondoljunk csak bele, hogy száz évvel ezelőtt milyen technikai szinten álltunk, és hol tartunk ma. Ez nem tŰnik fel senkinek, vagy ez természetes folyamat?

Honnan veszi a tudást az ember? A könyvekből, a szaklapokból, gyakorlati tapasztalatokból? Ez nem megy külső segítség nélkül. Gondoljuk át az emberiség eredetének történetét, látjuk majd azokat a furcsaságokat, amelyeket nem akarunk észrevenni. Figyelnek és segítenek minket!