Home Cikkek A menekültáradat és az Új Világrend összefüggései

A menekültáradat és az Új Világrend összefüggései

0

Great_Seal_of_the_United_States_(reverse).svgA menekültek és bevándorlók kérdésénél aligha van forróbb téma, amely a világ közvéleményét pillanatnyilag foglalkoztatná. A német kla.tv érdekes elemzése azt vizsgálja, az Arab Tavasz milyen hatást gyakorolt Európára, a kialakult bevándorlási hullámra, és ebben milyen szerepet játszik az Egyesült Államok.

Líbiában például több száz menekült várja, hogy Európába juthasson, ezzel kapcsolatban Elmar Brok, a CDU politikusa így fogalmazott: ?Valóságos népvándorlás ez”. Bár fontos a menekültek kimentése a Földközi-tengerről, ez nem segít a helyzet megoldásában. ?Ha még több hajót vetnénk be, akkor rövidesen 2 millió ember fog Líbiában várakozni” ? fűzte hozzá.

Már évekkel ezelőtt figyelmeztették a politikusokat, hogy Kadhafi kormányának Amerikai Egyesült Államok által kezdeményezett megdöntése az ország destabilizációját eredményezi, valamint veszélybe sodorja az Európai Unió déli határát. Létezett egy szerződés Líbiával, amely szerint az ország menekülttáborokban gyűjti össze a menekülteket, ahonnan visszaküldi őket hazájukba. Bár Kadhafi diktátor volt, bizonyos szabályok szerint garantálta a biztonságot országában, most viszont káosz van ott. ?Az, amit most átélünk, a katonai megszállás eredménye, amely megdöntötte Kadhafi rezsimét, de semmi egyebet nem ért el” ? mondta Martin Schäfer, a német külügyminisztérium szóvivője.

Múlt héten a külügyminiszterek egyetértettek abban, hogy a menekültválság csak akkor oldható meg, ha stabilizálódik a líbiai helyzet. Senki nem tudja viszont azt, hogy lehet ezt elérni. Az egyik ötlet szerint meg kell semmisíteni azokat a hajókat, amelyeken a menekültek Európába utazhatnának. Mások szerint az embercsempészekre kellene lecsapni. Kétséges, vajon lehet-e győzni velük szemben.

Az évente több tízezer Európába kerülő menekült hátterében szervezett üzlet áll, minden menekültért 10.000 eurót kapnak. Az ebből származó hasznot csak a drogkereskedelemből származó haszon múlja felül. Vajon ki jut ezáltal pénzhez? E tekintetben fontos, hogy a legnagyobb számban azokból az országokból menekülnek, amelyeket az ún. Arab Tavasz döntött romlásba. Ott működik leginkább a menekültekre építő üzletág. Embereket toboroznak, csodás jövőt ígérnek nekik Európában, és mindezt a helyi sajtó is támogatja – állítja a kla.tv elemzése.

Ez vonatkozik a fekete kontinensre, Afrikára is. Az onnan származó embereknek át kell kelniük a Szaharán, ahol még többen meghalnak, mint később a tengeren. Erről azonban hallgat a sajtó. A menekülteket szállító hajók Olaszországban kötnek ki, az olasz hatóságoktól megkapják a szükséges iratokat, dokumentumokat. A következő céljuk Németország. Ott menekülttáborokba kerülnek, a táborok viszont megteltek. Telt házasak a kórházak és a hivatalok is. Itt a menekültek rájönnek arra, hogy becsapták őket, nem vár rájuk csodálatos jövő. Nem csoda, hogy elégedetlenek lesznek, emiatt zavargások törnek ki, és szociális konfliktusokra kerül sor.

Vajon ki tartja mozgásban mindezt, a menekülteket, az egész ?iparágat”, azokat, akik hasznot húznak mindebből? Ki mozgatja a szálakat? A menekültek érdekes módon arról számolnak be, hogy az őket szállító hajók amerikai zászló alatt hajóznak. Ezt a népvándorlást tehát az amerikai kormányzat, illetve a mögötte álló pénzügyi oligarchia vezényli – foglamaz az elemzés.

CGMGHShWwAAfKum

Mi készteti az Egyesült Államokat arra, hogy lehetővé tegye a menekültek beszivárgását Európába? Vajon humanitárius okok miatt teszi ezt? Valószínűleg nem, hisz az Egyesült Államok könyörtelenül védi saját határait az illegális bevándorlóktól. Például az amerikai-mexikói határt 5 méter magas kerítés alkotja, amely több mint 3100 kilométeres szakaszon húzódik. A kerítés körül 17.000 határőr járőrözik, mindehhez repülőgépeket és helikoptereket, drónokat és kamerákat vesznek igénybe, illetve olyan berendezéseket, amelyek a föld rezgéseit érzékelik. Akit elkapnak, azt őrizetbe veszik és könyörtelenül visszaküldik az anyaországba. Európába viszont egyre érkeznek a menekülteket szállító amerikai hajók.

Vajon hogyan reagálna az amerikai kormány, ha olasz vagy francia hajók mexikói menekülteket szállítanának az Egyesült Államokba? Ez kulcsfontosságú kérdés, ha a menekültek problémáját akarjuk vizsgálni. Ez az amerikai stratégia ugyanis egzisztenciális gondokat okoz Európának, illetve Európában. Ugyanez lenne a helyzet az USA-ban is, ezért zárták le légmentesen az amerikai határokat.

A mesterségesen megrendezett menekültkatasztrófa a háború modern módszere, amit az Amerikai Egyesült Államok a háttérben a pénzügyi oligarchia támogatásával folytat. Azt is mondhatnánk, először Líbiában hullottak a bombák, most pedig Európában ? átvitt értelemben ? bombák helyett menekültek hullanak. Ez viszont komoly problémákat eredményez. Ez egy kifinomult módszerekkel folytatott gazdasági és pénzügyi háború, amelyet Európa, konkrétan Németország ellen folytat az Egyesült Államok.

A háború célja Európának, a politikai, gazdasági és kulturális nagyhatalomnak a szétrombolása, destabilizálása. Az egyre nagyobb területen észlelhető káosz pedig megfelel az Új Világ globális pénzügyi oligarchái céljainak. Európa soha nem fogadta volna el ezt a helyzetet. Ezek tehát az ún. Arab Tavasz virágai?

Egy másik meglátás szerint így kell okosan terroristákat beszivárogtatni az EU-ba “menekült” néven, elképzelhető az is, hogy az Isis-nek az olajkutakból nem jön mar annyira pénz és mivel nagyon nagy összeget felemészt a fenntartása most az embecsempészetből szerzik ezt meg.

Láthatjuk tehát, hogy a multikúltura nem működik. Hogyan képzeljük el így a jövőnket a Földön, ha nem tudunk egymással együtt élni? És hogyan várhatják el az UFO hívők, hogy a földönkívüliek kapcsolatba lépjenek velünk, ha saját magunkkal sem tudunk együtt élni? Hogyan lehetnénk tagjai a magasan fejlett civilizációknak, ha az egymással való együttélés harmóniáját sem ismerjük?

Mondhatnánk azt is, hogy az emberiség egyik újabb próbájáról van szó. Az egyetlen dolog ami össze tudna minket tartani, – még ha túlságosan ezotérikusan is hangzik – a szeretet. Mert a tolerancia, a türelem, az egymáson való segítés, a bevándorlók oldaláról pedig az alkalmazkodás, a tanulni akarás lenne az a néhány tulajdonság, ami a harmóniát képes lenne megteremteni. De ez csak a tünetek kezelése. Hiszen az ő országukban háború zajlik, ami megintcsak az ember gyarló gondolkodásának a következménye

Békét megteremteni nem fog az az ország, aki háborúval akarja ezt elérni. Békét az az ország teremt, aki háború nélkül teszi meg ezt. Erre azonban aligha kerül sor, amíg a világ fegyverkezik, az országok, mint mesterséges határvonalak egymással harcolnak.

Ami most történik, az ékes bizonyítéka annak, mennyire alacsony spirituális szinten gondolkodunk.

Nem csoda, hogy egy földönkívüli faj sem akar ide jönni (a negatívokon kívül), nem csoda, hogy nem akarják felvenni a kapcsolatot velünk, hiszen olyan súlyos belső problémákkal küzdünk, ami miatt lehet, hogy hamarosan kiirtjuk magunkat. Talán jobb is lesz így a Földnek?

kolozsvaros.ro – paranormal.hu