Home Beszámolók A múltam, a jövőm avagy a régi életem?

  A múltam, a jövőm avagy a régi életem?

  1

  Sziasztok!

  Megint egy beszámolót akarok leírni az álmomról… Az a furcsa, hogy amit álmodtam még régebben megint megismétlődik de most végre nem többször hanem egyszer 🙂

  Most valahogy az “alvilági templomról” álmodtam… Itt van a földön nem alvilágban de úgy is nevezhetjük, hogy az alvilági kapui.  A szokásos, hogy voltak fekete szárnyaim, tudtam repülni… Egy embert segítettem elkísérni egy templomba. Bárki bemehetett… (Gondolom azok akik hittek a rosszban és a sátánban is.) Én is bementem. A templom kicsinek ígérkezett, kívülről. De amikor be mentem iszonyatosan nagy volt és sok ember, szörny is ott volt. Valami “alvilági gladiátoros csata volt”, ami a nézők százait megérdeklődte szerették nézni az ingyen sót.

  Valami ilyesmi templom volt:

  szent_andras_templom

  Formája is hasonlít:

  Matthias_Church,_Budapest

  Színe: Leginkább barna, de szürke is kicsit.

  156b Matyas templom

  Egy furcsa öregember oda jött hozzám és kihívott, hogy beszélgessünk. Ki is mentünk, de előtte meg fogott egy könyvet és azzal ki mentünk az utcára volt fejünk felett egy kis pavilon. Letette a könyvet és le guggoltunk. Mutatott néhány jelet valahonnan ismerősek voltak számomra. Elmondta az öregember (aki a sátánnak dolgozott, persze szarvakkal a fején), hogy én istennek az egyik kapu őr angyala voltam. (Azt hiszem, hogy a mennyország kapuira gondolt vagy Istennek a kapui…)

  images

  Nem, tudom hogy miért lett akkor fekete szárnyam vagy már ezelőtt is az volt. Lehet, hogy elmentem istentől és ezért feketült be a szárnyam? Vagy tényleg egy “bukott” angyal vagyok akinek csecsemő korában levágták a szárnyát? Mint a Légió című filmben? (A pasi saját magának vágta le és össze varrta azt a helyet.) Fogalmam sincs, hogy mit jelentenek ezek az álmok… Régi életem talán? A múltam vagy a jövőmé? Remélem, hogy még tovább is álmodok ilyeneket hogy meg tudjam ki is vagyok valójában. Érzem a hátamon a szárnyam helyét is, bizsereg a hátamon azok a helyek ahol lenne a szárnyam…

  A könyvben lévő jelek:

  unnamfgrgred

  unnamgsreed

  geg34r32r52

  Csak ezek voltak benne a könyvben egy oldalon… Ha valaki tud valamit kérlek írja le kommentben vagy levélben. Várom a válaszukat.

  Üdv: Mazda