Home Hírek A Nap felé repülve próbált eltűnni a távozó űrflotta – a műholdak...

A Nap felé repülve próbált eltűnni a távozó űrflotta – a műholdak kiszúrták

536
0
Megosztás

ufo-konvoj-1024x576A napfigyelő műholdjaink az elmúlt napokban számos furcsa, nem azonosított objektumot figyeltek meg a központi csillagunk közelében. A Stereo Ahead COR2 műhold kamerái három hatalmas méretű ismeretlen tárgyat rögzítettek 2017 május 10-én, amelyek konvojt alkotva a Nap felé haladtak. A fotók alapján úgy tűnik, hogy a harmadik objektum valamilyen fényforrást bocsát ki magából.

Egyes elméletek szerint az is lehetséges, hogy most indult ismét útjára a titkos amerikai űrflotta, miután feltöltötték a készleteiket a Földön.

irflotta-napiufo

UFO-vadász körökben már régóta kering a legenda a titkos flottáról, amely a 8 hatalmas anyahajóból áll, és számos kisebb járműből. Ezekkel már évtizedekkel ezelőtt feltérképezték az egész Naprendszert, és a földön kívűli bázisok, és titkos kolóniák ellátmányát is ők szállítják…

A képeken tisztán kivehető, hogy három, hatalmas, henger alakú objektumról van szó, amelyek alakja megegyezik a titkos flotta anyahajóinak leírásával. A SOHO LASCO C2 műhold is észlelte a hatalmas objektumokat és hasonló képeket készített róluk.

A titokzatos járművek feltehetően azért haladnak a Nap és a Föld közt, hogy a bolygónkról ne lehessen észlelni őket a Nap fénye miatt. Ez egy ősi pilóta trükk, bár inkább ellenséges rárepüléskor szokták alkalmazni, de észrevétlen távozáshoz is ideális…

napiufo.hu