Home Hírek A NASA megszüntetése volt a valódi célja a kormányzati leállásnak?

A NASA megszüntetése volt a valódi célja a kormányzati leállásnak?

793
5
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 8 percig tart

paranormal1 Az utóbbi években egyre több összeesküvés elméletet született a világ múlt és jövőbeli eseményeivel kapcsolatban.

Oroszországtól ? Kínáig, Észak-Koreától az Amerikai Egyesült Államokig, minden jelentős tökével és haderővel rendelkező nagyhatalomról keringtek kusza hírek, és teóriák, amelyek valósnak is bizonyulhatnak akár. Minden nagyhatalom közül, azonban a világ fő vezető szerepét (jelenleg még) betöltő Amerikai Egyesült Államokkal kapcsolatban készült a legtöbb összeesküvés elmélet.

Minden nagyhatalom közül, azonban a világ fő vezető szerepét (jelenleg még) betöltő Amerikai Egyesült Államokkal kapcsolatban készült a legtöbb összeesküvés elmélet.

A 2001. Szeptember 11-i World Trade Center és Pentagon elleni merénylet szándékos, az amerikai kormány általi előkészítésén és megvalósításán át, Barack Obama földönkívüli testőrén keresztül a legkülönfélébb elméletek és vélemények láttak napvilágot, amelyeket a mainstream media, próbált nevetségesnek feltüntetni célközönsége előtt, azonban ténykedésük sikertelennek bizonyult.

Az amerikai kormányzati leállás 2013. Október 1-ei dátuma óta azonban még nagyobb mértékben növekedett meg azok száma akik azt vallják nincs minden teljesen rendben a washingtoni patinás épület háza táján, és ezzel egy időben az összeesküvés elméletek száma is értelemszerűen tovább nőtt.

paranormal2

Egyre több amerikai úgy gondolja, hogy a szándékosság jelei mutatkoznak meg, az amúgy véletlennek beállított, nem várt eseményként bekövetkezett kormányzati leállás mögött.

Több internetes portál, fórum és videomegosztó oldalon azon véleményüknek adnak hangot az Államokban, vagy külföldön élő amerikaiak, hogy a kormányzati leállás mögött a NASA szándékos ellehetetlenítése áll, az Űrkutatási Hivatal burkolt, hivatalos bejelentés nélküli megszüntetése volt a valódi cél.

Az amerikai kormányzat így kíván kibújni az esetleges számonkérés és felelősségre vonás alól, amely miatt a világ országai az amerikai szövetségi kormány pénzügyi támogatását élvező NASA-t okolhatják majd, egy esetleges űrből jövő fenyegetés miatt, amelynek bekövetkezése több mint valószínű az elkövetkező évtizedekben.

A fenyegetés lehet egy a bolygónkra veszélyt jelentő aszteroida, negatív földönkívüli civilizáció, az éltető fényt adó égitestünk, a Nap tevékenysége, vagy akár a sokat tagadott Nibiru azaz a X bolygó megjelenése is.

Az amerikai közvélemény mellett, már egyre jobban az európaiak is úgy gondolják, hogy a kormányzati leállás egy megint csak előre eltervezett az Illuminati által megírt forgatókönyv szerint zajló színjáték csupán.

Az elit gondolkodásmódja alapján, amíg a polgári lakosság a kormányzati hivatalok – intézmények bezárásával, a közszolgáltatások szüneteltetésével van elfoglalva, valamint élvezi a celebekkel körbeszőtt és mesterségesen kreált szórakoztató világot, amely a tv csatornákról áramlik családok millióinak otthonába, addig nem foglalkozik a színfalak mögött zajló valódi eseményekkel.

A földfelszíni analóg televíziós frekvenciák lekapcsolása azonban sem Amerikában, sem Európában, de a többi földrészen sem jött jókor a háttérhatalomnak, mivel a berendezések megvásárlása és annak beüzemelése közti időben az emberek egyre jobban az internet felé kezdtek el fordulni, ahol addig még soha nem tapasztalt titkok birtokosai lettek, egyik pillanatról, a másikra.

Olyan hírek jutott a tudomásukra, amelyet a több száz milliós nézőt a képernyők elé szögező hírműsorok ?elfelejtettek? közölni velük.

Sokak számára a televízió mentes kényszer korszak nyitotta meg az utat egy addig rejtett, titkokkal övezett világba, amely amolyan Pandora szelencéje hatással döbbentette rá a lakosságot, a világ valódi eseményeire és annak várható következményeire.

Ezután több százezres megtekintést értek el a világ legnagyobb videomegosztóján, a FEMA Október 1-jén véget érő erőteljes és aktív készülődésével kapcsolatos videótartalmak megtekintésének a száma, valamint Jesse Ventura – Conspirancy Theory című sorozatának lényeges témákkal foglalkozó egy-egy része.

Elenyészőnek tűnhet a több százezres szám az Amerikai Egyesült Államok több mint 300 milliós lakosságához képest, de még így is elegendő arra, hogy az emberek többségéhez eljusson olyan információ és hírtartalom, ami amúgy kimarad a napi esti hírösszefoglalókból ?valami miatt.?

Az internetező társadalom köztünk hazánk is próbálta kibogozni az addig teljesen kuszának tűnő szálakat, összefüggéseket találni a látszólag egymástól teljesen független események ideje és annak már megtörtént, vagy a közeljövőben bekövetkező hatásait elemezve.

Igy vontak sokan párhuzamot a Space Fence bolygóvédelmi rendszer Október 1-ei lekapcsolása, és a szintén aznap bekövetkező kormányzati leállás / NASA tevékenység felfüggesztése között.

Mára már az internet hozzáféréssel rendelkezők, és a napi hírműsorokat figyelemmel kísérők 90%-a úgy gondolja, hogy a demokratikusok és republikánusok között zajló vita nyomán létrejött kormányzati válság, és az ez miatt kialakult leállás egy mesterségesen kreált színjáték csak, mind az elnök, mind pedig riválisai részéről.

A bábuk úgy mozognak, és azt cselekszik, amit korábban utasításban kaptak, náluk ?fentebb lévő körökből.?

paranormal3

Ezen elméletben hívők között igen magas azok aránya, akik szerint valójában a NASA nem hivatalosan bejelentett megszüntetése, tevékenységének azonnali visszavonása a valódi ok, és az igazi magyarázat arra ami a kormánnyal és háttérintézményeivel történik a hónap eleje óta.

Valóban elgondolkodtató, hogy először leállítják a Föld bolygó védelmi rendszerét, majd olyan esemény következik be, amely miatt az amerikai kormányzat nem képes tovább működtetni az Amerikai Űrkutatási Hivatalt.

Véletlenek műve lenne csupán, vagy valóban ok – okozati összefüggés van az között, hogy az USA próbálja kivonni magát abból a szerepből, hogy Ö feleljen a Föld bolygó több mint 7 milliós emberi civilizációjának biztonságáért?

Nem-e arról van szó esetleg, hogy olyan űrből érkező veszély fenyegeti a Földet és a rajta élőket amelyről a NASA-nak már régóta tudomása volt, azonban nem szeretek volna tömegpánikot okozni azzal hogy közlik a nyilvánossággal, most pedig hogy már egyre közelebb a kataklizma dátuma tehetetlenek az esemény kivédését illetően?

Ezen esetleges feltételezést támassza alá az első műholdat 1957. Október 4-én fellövő Bajkonurban székelő Orosz Űrközpont általi nyilatkozat is, amely hivatalosan is bevallotta, hogy nincsen terve arra nézve, hogy mi fog történni, ha a Földet megszállnák az űrlények.

Honnan jött az oroszok részéről ez az elgondolkodtató ám ugyanakkor igencsak vérfagyasztó ? ijesztő mondat?

Ha visszanézünk az elmúlt évek híreire, amelyről érdekes módon a hazai kereskedelmi és közszolgálati tv és rádiócsatornák ?véletlenül? elfelejtettek beszámolni, akkor mindenki számára nyilvánvalóvá válik a válasz amely nem más, miszerint hogy veszélynek van kitéve az emberiség.

Kína és az Amerikai Egyesült Államok együtt hadgyakorlatozott 2012. Szeptember 12-én ellenséges földönkívüli támadást szimulálva, de ugyanígy napjainkban is zajlanak megmagyarázhatatlan és látszólag minden ok nélkül zajló hadgyakorlatok, világszerte, amelyek nem éppen országok, más ország elleni megtámadásának tervét demonstrálják.

Magyarországon a Bakonyban tartanak éppen ebben a hónapban hadgyakorlatot, de ugyanígy Svájc is úgy döntött ideje az eltunyult katonáit hadrendbe állítani, még ha csak gyakorlat céljából is.

Természetesen nem szabad elfeledkeznünk az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Katasztrófavédelmi Hivatalának, a FEMA-nak a titokzatos és aktív ténykedéséről sem, amely nyomán az elmúlt évektől, napjainkig több mint félmillió műanyag többszemélyes koporsót halmoztak fel telephelyeiken.

Valami tehát készülőben van, valami amely alapjaiban változtatja majd meg eddigi világunkat, valamint az univerzumunkról és emberi kapcsolatainkról lévő nézeteinket.

Talán végre a pozitív változás útjára lép az emberiség, vagy esetleg minden eddigieknél sötétebb, ijesztőbb jövő áll előttünk?

Úgy gondolom nem kell már 10-20 évnek eltelnie, hogy választ kapjunk erre a kérdésre.

 

Pieth

5 COMMENTS

  1. Pontosan! Az index-en olvastam, hogy a marsjárókat már ráállították a kiszámított pálya irányába, hogy október 1-én megfigyelhessék az éppen akkor a Marshoz legközelebb elhaladó ISON üstököst. És gyanús lett 2-a, 3-a környékén, hogy miért nincs erről hír, hol vannak a képek? Ezután rákerestem a http://www.nasa.gov-ra és semmi, egyszerűen eltűnt a weboldal, csak a kamu szöveg fogadott, hogy elfogyott a zseton. Beszéltem pár barátommal és szerintük sem véletlen. Megdöbbentőek az egyezések!